1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 24 °C

DERE’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

DERE’DEN  30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
DERE’DEN30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE’DEN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere 30 Ağustos
Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak Şanlı Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere yayınladığı Zafer Bayramı mesajında; “Milletimizin azim ve iradesinin tarihe altın harflerle yazıldığı bu anlamlı zaferin 101. Yıl Dönümünde bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Bu zafer, yok edilmek istenilen bir milletin en çaresiz zamanlarda içinde bulunduğu tüm olumsuz şart ve imkânsızlıklara rağmen, varını yoğunu ortaya koyup yekvücut olarak, milli birlik şuuru ve vatan sevgisiyle kenetlenerek kazandığı ve sonunda Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı azmin ve kararlılığın neticesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı bizi bu topraklardan kazıyıp atmak için bir araya gelen şer odaklarına karşı Türk Milletinin verdiği tarihî cevabın adıdır. Özgürlüğe, kurtuluşa, tam bağımsızlığa doğru atılmış¸ büyük bir adımdır.” İfadelerine yer verdi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Kahraman Türk Milletini hiçbir gücün bağımsızlık yolunda amacından geri döndüremeyeceğini vurgulayıp rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı şanlı bayrağımız ve altında binlerce şehidimizin yattığı bu kutsal vatanımızı ilelebet yaşatmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçmekte olduğuna dikkat çekti.

Başkan Adlıhan Dere; “Şanlı tarihimizin de göstermiş olduğu gibi biz Türklerin bir ve beraber olduğumuz sürece her türlü zorluğa göğüs gerebileceğimize canı gönülden inanıyorum. Çünkü Kahraman Türk Milleti tarih boyunca vatanımızın asla işgal edilemeyerek milli bütünlüğümüzün bozulamayacağını, ezanlarımızın dindirilemeyeceğini, rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı al bayrağımızın göklerden asla indirilemeyeceğini tüm dünyaya haykırarak her defasında göstermiştir. Bugün, bağımsızlığa olan inancımızı tüm dünyaya ilan ettiğimiz, tarihimize altın harflerle yazılmış bu büyük zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın gurur duyuyoruz. İşte bu duygu ve düşüncelerle bu zaferin mimarı Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.