1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

DOĞUM GÜNÜNDE GENEL MÜDÜR OLDU

DOĞUM GÜNÜNDE GENEL MÜDÜR OLDU
ANET A.Ş'NİN GENEL MÜDÜRLÜK KOLTUĞUNA BELEDİYE CAMİASININ "SESSİZ GÜÇ" OLARAK TANIDIĞI ERDEM ÇÖLKUŞU GETİRİLDİ. ÇÖLKUŞU'NUN GENEL MÜDÜR OLDUĞU GÜN OLAN BU GÜN İSE ONUN DOĞUM GÜNÜ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden ve en büyük icra kurumu olan ANET A.Ş.'nin genel müdürlük koltuğuna EKDAĞ Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çölkuşu getirildi.

ANET'de daha önce Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çölkuşu, Antalya Büyükşehir Belediyesinin bir çok büyük projelerine imza atmıştı. Belediye ve iş camiası tarafından sevilen ve takdir edilen Çölkuşu ilk öğretimine Antalya'da başlamış ancak daha sonra Avusturya'da ilköğretim okulundan mezun olmuştu. Orta öğrenimini ve liseyi Avusturya ve Almanya'da bitiren Çölkuşu'nun ana dili gibi Almanca'sının yanı sıra uzun yıllar Slovakya'da iş yaşamını sürdürdüğü için Slovakça, Sırpça, Hırvatça  ve İngilizce dillerine de hakimiyeti var. 

Liseden sonra ailesinin yaşadığı Antalya'ya dönen ve Antalyaspor altyapısından yetişerek, PAF Takımında bir süre futbol oynayan Erdem Çölkuşu Üniversiteden sonra bir süre Slovakya'da ticaret yaparak ilk Türk restorantını kurdu. Bu sayede bir çok üst düzey spor insanları ile tanışan ve dostluğunu da geliştiren Çölkuşu, bir süre de Mercedes ve Volvo'da üst düzey yöneticilik yaptı.

Türkiye'ye döndükten sonra Antalya Büyükşehir Belediyesinde görev alan ÇÖlkuşu'nun babası ise Ulus Mahallesinin çok sevilen efsane muhtarlarından  Mehmet Çölkuşu olduğu öğrenildi. 

51 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Erdem Çölkuşu'nun Antalya Büyükşehir Belediyesi camiasında Başkan Menderes Türel'e olan bağlılığı ile biliniyor. Çölkuşu ayrıca Belediye mevzuatlarına, şirket mevzuatlarına ve yönetmeliklere hakimiyeti, çok konuşmaması, ketum tavırları nedeniyle "Sessiz güç" olarak tanınıyor­. 

AK Parti Meclisi Üyesi ve Antalya İnşaat Turizm San. ve Tic. A.Ş (ANET) Genel Müdürlüğü yapan Mesut Kocagöz siyasi etik dışına çıktığı için görevlerinden alınmıştı. 

Antalyahaberal.com ailesi olarak, bizde Erdem Çölkuşu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Bu haber toplam 4783 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.