1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

Döndük işte

Döndük işte
Geçtiğimiz hafta kardeşimden daha yakın arkadaşım Ankara'da düşüp kolunu kırmış. Hemde üç yerinden birden. Fırladık gittik Ankara'ya. Soğuk Ankara'da gündem sıcaktı.

Fırsat olduğunda burnumuzu partilerin mutfağından içeri soktuk. Partilerin ön tarafları bildiğimiz bizim Çarşamba Pazarı gibi, özel bölümler, özel katlar yani genel başkan ve başkan yardımcıları katları ise özel hastanelerin hasta odaları gibi. 
Parasını bastırarak "Özel hastanelerin" özel hastaları gibi muamele görmek isteyen adaylar, ruh hallerini size anlatmaya çalışacağım. Bazıları hem parasını verip, hem de azarlanan hastalar gibi, bazıları parasını bastırarak girdiği hastanenin kapısında bir parça güleryüz gördüğünde  mutlu olmuş gibi. Bazıları adaylık garantisini alıp, ismi açıklandığında o gün rahatsızlığına teşhis konulmuş ve tedaviye başlanmış hasta gibi mutlu ve umutlu gözleri ışıl ışıl geziyordu. 
Neyse döndük Antalya'ya bir baktım herkeste derin bir sessizlik hakim. Gündemi ve ortamı yokladım şöyle bir. 
TÜREL'İN KIRCAMİ BAŞARISI 
Menderes Türel başkan'ın gündeminde  Kırcami mevzusunu çözmenin mutluluğu vardı. Bence o bölgenin   insanları için milat gibi bir olay. Türel kendisine yöneltilen tüm övgüleri fazlasıyla hak ediyor. 
CHP'NİN SERİK'İ İYİ PARTİYE KAPTIRMASINA ÇOK GÜLDÜM
Bir baktım İYİ Partinin Serik adayı Yusuf Mecek olmuş. Sayın Mecek'e burdan başarılar diliyorum ama CHP'nin haline ne diyeyim. Allah kimseyi üç tane milletvekili ve İl Başkanı bile Serik'li olmasına rağmen kendi ilçelerinde aday çıkaramama gibi bir duruma düşürmesin diyorum. 
ANFAŞ'DA AKÇELİ KAVGA 
Anfaş'ta akçeli bir kavga var. Başkan Ali Bıdı ve İş insanı Ali Kıvrak arasında hisseli, paralı bir mevzu var. Ancak şu bilinmelidirki Ali Bıdı'nin şahsi muhasebecisinin aynı zamanda ANFAŞ'in da muhasebecisi olmasını ben pek etik bulmadım. ANFAŞ önümüzdeki günlerde hayli gündem olacak gibi. 

Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.