1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 29 °C

Döşemealtı Belediyesinden çevreye duyarlı sosyal sorumluluk projesi

Döşemealtı Belediyesinden çevreye duyarlı sosyal sorumluluk projesi
Döşemealtı Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyor. Son olarak “Mahallelerimizi Temizliyoruz” sloganıyla “Temiz Çevre, Temiz Toplum” kampanyası başlatıldı.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Muhtarlar ve STK’ların katılımıyla Yeniköy Mahallesi’nin cadde ve sokaklarına atılan pet şişeler, naylon poşetler, çeşitli ambalaj atıkları tek tek toplandı.

Sosyal belediyeciliğin gereği birbirinden farklı projelerle gündeme gelen Döşemealtı Belediyesi örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. "Mahallelerimizi Temizliyoruz’’ sloganıyla hayata geçirilen projeyle, çevre temizliği konusunda farkındalık ve bilinç oluşturulması hedefleniyor. Yeniköy Mahallesi'nde başlatılan projenin ilk adımında Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarların yanısıra belediye çalışanları ve vatandaşlar yer aldı.

FARKINDALIK AMAÇLANIYOR

Başkan Genç, projede yer alan ekiplerle birlikte sokak aralarına atılan çöp ve diğer atıkları topladı. Döşemealtı Kent Meydanı'ndan Yığmalar Mahallesi'ne kadar yürütülen çalışmayı gözlemleyen vatandaşlar, Başkan Genç ve ekibini örnek davranışından dolayı kutladıklarını belirtti. Proje kapsamında önümüzdeki hafta Bahçeyaka Mahallesi'nde çalışma yürütülecek.

DAHA YAŞANABİLİR BİR DÖŞEMEALTI

Sosyal projelerle de Döşemealtı'nı marka haline getirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Genç, "Mahallelerimizi Temizliyoruz’’ adı altında sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdik. Bu kapsamda muhtarlarımızı ve mahalle sakinlerimizi de projeye dahil ederek bu konuda farkındalık ve bilinç oluşturmayı hedefliyoruz. Burada ki amaç yaşadığımız alanları, doğamızı, çevremizi korumak ve gelecek nesillere en güzel şekilde teslim etmektir.” dedi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2731 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.