1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 21 °C

DÖŞEMEALTI'NDA SAĞLIK YATIRIMI

DÖŞEMEALTI'NDA SAĞLIK YATIRIMI
Şehirleşme sürecinde hızla ilerleyen Döşemealtı’nda  ilçenin önemli bir eksiği daha giderildi. Sağlık sektöründe ilçede bulunmayan işitme cihazları ve ekipmanları satış ve uygulama merkezi Bahçeyaka Mahallesi’nde hizmete açtı.

Döşemealtı’na Önemli Sağlık Yatırımı


Şehirleşme sürecinde hızla ilerleyen Döşemealtı’nda  ilçenin önemli bir eksiği daha giderildi.

 

Sağlık sektöründe ilçede bulunmayan işitme cihazları ve ekipmanları satış ve uygulama merkezi Bahçeyaka Mahallesi’nde hizmete açtı. Girişimci İş Kadını Zafer Şahin’in hizmete açtığı işletmenin açılışında İlçe Mülki İdaresi’nin yanı sıra  İş, Siyaset, Sivil Toplum ve Yerel Yönetim Camiasının tanıdık simaları Şahin’i yalnız bırakmadı.


Döşemealtı’nda yaşayan ve işitme problemi olan vatandaşlar işitme cihazlarının bakımı, tamiratı ya da kontrolü için artık kilometrelerce yol kat ederek Antalya kent merkezine gitmek zorunda kalmayacaklar.


Hemen her sektörde onlarca işyeri açılışlarına tanıklık eden ve kentleşme sürecinde hızla önemli yol kat eden Döşemealtı’nda sağlık sektöründe belki de ilçe yaşayanlarının en büyük ihtiyaç duyduğu, ancak ilçede bulunmadığı için halkın Antalya Kent Merkezine gitmek zorunda kaldığı İşitme sektöründe Döşemealtı önemli bir işyeri kazandı.

 

Kulak İşitme Cihazları firmasının Antalya genelindeki dokuzuncu şubesi  Döşemealtı’nda hizmet vermeye başladı
Girişimci İş Kadını Zafer Şahin’in imzasını taşıyan işletmenin açılışı 16 Mayıs Pazartesi günü yapıldı. Bahçeyaka Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan İşletmenin açılışında Zafer Şahin ve "En büyük destekçim" dediği eşi Kemal Şahin’i Bürokrasi, Siyaset, İş, Sivil Toplum ve Yerel Yönetim camiasının önemli isimleri açılışı katıldı. 

 


Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Önceki Kaymakam Mehmet Baygül, Ak Parti MKYK üyesi  ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve yönetimi, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Oktar, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum Müdürleri ve Döşemealtı Belediyesi Önceki Başkanı Nurettin Tursun ile esnaflar, Şahin’i yalnız bırakmadı
Açılış Kurdelesinin kesilmesinin ardından Misafirlerini ofisinde ağırlayan Zafer Şahin işletmesi hakkında bilgiler verirken Döşemealtı’nda böylesine önemli bir sektörde İhtiyaç duyulduğunu görmesi nedeniyle işletmeyi hizmete soktuğunu söyledi.
Zafer ve Kemal Şahin çifti açılışın ardından  bu anlamlı günlerinde yanlarında olanlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.