1
  • BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Antalya 20 °C

Döşemealtı’nı birlikte yöneteceğiz

Döşemealtı’nı birlikte yöneteceğiz
Döşemealtı’nı birlikte yöneteceğiz

Döşemealtı’nı birlikte yöneteceğiz

 

CHP Döşemealtı Belediye Başkan A.Adayı Gültekin Gencer, İl Başkanı Nail Kamacı’yı kalabalık bir grupla ziyaret etti. Gencer, “Döşemealtı’nı tek başıma değil, halkıyla, esnafıyla, muhtarıyla birlikte yönetmeye talibim” dedi

 

Geçtiğimiz hafta CHP Döşemealtı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Gültekin Gencer, CHP İl Başkanı Nail Kamacı’yı makamında ziyaret etti. Gencer’e kalabalık bir partili grubu ile CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot da eşlik etti. Kamacı ile önce makamında sohbet eden Gencer daha sonra basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk sözü alan İl Başkanı Nail Kamacı, aday adaylık sürecinin devam ettiğini ve partiye ilginin yoğun olduğunu söyledi. Kamacı, “Değerli başkanımızı geçtiğimiz günlerde DÖSİAD’ta ziyaret etmiştik. Kendisi bizi çok iyi ağırladı. Aday adaylığı hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

İLÇEYİ DÖŞEMEALTILILARLA YÖNETECEĞİZ

Kamacı’nın ardından söz alan CHP Döşemealtı Belediye Başkan A.Adayı Gültekin Gencer, köklerinin Döşemealtı’nda olduğunu söyledi. “Döşemealtı’na hizmet için talibim” diyen Gencer, “Döşemealtı’nda bayrağın CHP’de kalması için çalışacağım. İlçemizi tek başıma değil, halkımla, esnafımla, muhtarımla, yani kısaca Döşemealtılılarla yönetmeye talibim” dedi.

TÜM ANTALYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

13 yıldır Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD) Başkanlığı yaptığını belirten Gencer, “Biz Döşemealtı’nda sadece sivil toplum örgütü olarak çalışmadık. İlçemizin kaybolmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerini de yaşatmak ve tanıtmak için mücadele ettik” dedi. Gencer, sadece Döşemealtı için değil, partinin başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri kazanması için çalıştıklarını ifade etti.

SATARAK BELEDİYE YÖNETİLMEZ

“Biz sadece belediye başkanı olmak için aday değiliz” diyen Gültekin Gencer, “Döşemealtı’nı hak ettiği şekilde yönetmeye talibiz. Döşemealtı’nı hizmet anlamında uçuracağız” dedi. Belediyeni arazi satarak yönetilemeyeceğini vurgulayan Gültekin Gencer, “Döşemealtı’nın atasından kalan araziler satılıyor. Bunu kabul edemeyiz. Belediye satarak değil üretecek yönetilir” diye konuştu. Gencer konuşmasının ardından İl Başkanı Nail Kamacı’ya çiçek takdim etti.

 

Bu haber toplam 398 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.