1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 20 °C

Ebru Türel yetimler kermesine katıldı

Ebru Türel yetimler kermesine katıldı
Ebru Türel, Genç Gönül Elçileri Derneği’nin Antalya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü himayesi altında olan yetim çocukların yararına gerçekleştirdiği kermese katıldı.

Sosyal hizmetler, engelli, aile, kadın ve çocuk konularında gösterdiği hassasiyet ve yürüttüğü çalışmalar ile takdir toplayan Ebru Türel, kentte bu konuda düzenlenen her organizasyona da destek vermeye devam ediyor. Ebru Türel son olarak Genç Gönül Elçileri Derneği’nin yetim çocukların yararına gerçekleştirdiği kermese katıldı.  

 

KERMESE YOĞUN KATILIM

Antalya Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal ve çok sayıda davetlinin katıldığı “Hayır kermesi”  Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önünde gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği kermese katılım yoğun oldu. Ebru Türel de kermeste tüm stantları tek tek gezdi ürünleri alarak destek verdi.

 

DESTEĞİM HEP SÜRECEK

Kermeste Genç Gönül Elçileri Derneği’nin anlamlı ve yararlı bir sosyal sorumluluk faaliyeti yerine getirdiklerini söyleyen Ebru Türel;  “Yetim çocuklarımızın yararına gerçekleştirilen bu anlamlı organizasyonda bulunmaktan dolayı mutluyuz. Genç Gönül Elçileri Derneği’nin bu anlamlı etkinliği inşallah amacına ulaşacak. Bizler de bu güzel faaliyeti desteklemek için buradayız” diye konuştu.  Ebru Türel daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu Kafkas dans gösterisini izledi. Mahsum ALTAŞ

Bu haber toplam 3512 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.