1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 24 °C

Eğitim yatırımları Tarsus’a değer katıyor

Eğitim yatırımları Tarsus’a değer katıyor
Tarsus Belediyesince öğrenciler için hayata geçirilen etüt merkezleri ve okuma salonları, sınavlara hazırlanan ve ders çalışan öğrencilerin uğrak yeri...

Tarsus Belediyesince öğrenciler için hayata geçirilen etüt merkezleri ve okuma salonları, sınavlara hazırlanan ve ders çalışan öğrencilerin uğrak yeri oluyor.

Tarsus Belediyesinin, öğrencilerin ders çalışma olanağını genişletmek için hizmete koyduğu etüt merkezleri ve okuma salonları yoğun ilgi görüyor. Bu çerçevede 37 okuma salonu ve etüt merkezleri ile Tarsus adeta öğrenci şehri olarak dikkat çekiyor.

Üniversiteye hazırlık sürecinde olan mezun ve lise son sınıf öğrencilerine hizmet veren etüt merkezi, donanımlı eğitim kadrosu ve modern sınıflarıyla dikkat çekiyor. Etüt merkezleri, 8 tam donanımlı sınıfı ile öğrencilere geniş eğitim yelpazesi sunmayı hedefliyor. Merkezde yer alan uzman eğitim kadrosu, öğrencilere nitelikli bir eğitim deneyimi yaşatmak için hazır bulunuyor. Öğrenciler etüt merkezinde branş öğretmenlerinin hazır bulunması sebebiyle takıldıkları soru ve konuları anında uzmanına danışabiliyor. Belediye tesisleri kampüsünde bulunan bir diğer etüt merkezi ise öğrencilerin ders çalışmak için ilk durağı oluyor. Bunun yanı sıra etüt merkezinde öğrencilere sıcak su, çay ve çorba ikramı gerçekleştiriliyor.

Üniversite sınavına hazırlanan Nisa Akyüz, etüt merkezinden çok memnun olduğunu belirterek, "Yaklaşık 1 yıldır belediyemizin bizlere açmış olduğu etüt merkezini kullanıyorum. Kaldığım öğrenci yurdu buraya çok yakın ve sınav zamanları ders çalışmak için uygun ortam bulmak çok zor. Başkanımız bizlere burayı açtı ve bize böyle bir ortam sundu, hem de ücretsiz. Dışarda bu imkanlar çok pahalı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediyenin yeni açılan etüt merkezi hakkında konuşan tarih öğretmeni Şenay Varol, "Biz branş öğretmenleri olarak öğrencilerimize Başkanımız Haluk Bozdoğan tarafından kazandırılan bu merkezde onlara yardımcı olmak için, takıldıkları konuları ve soruları anlatabilmek için hazır olarak bulunuyoruz. Onların geleceğine yatırım yapan başkanımızın destekleri ile öğrencilerimizin iyi bir sınav dönemi geçirmelerini diliyoruz. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.