1
  • BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • Antalya 16 °C

Ekipler gaz maskesiyle girdi iki günde temizledi: Evden 7 kamyonet çöp çıktı

Ekipler gaz maskesiyle girdi iki günde temizledi: Evden 7 kamyonet çöp çıktı
Mersin'in Erdemli ilçesinde ihbar üzerine bir apartmandaki daireye giren ekipler, 7 kamyonet dolusu çöp çıkarttı, hasta yaşlı kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde ihbar üzerine bir apartmandaki daireye giren ekipler, 7 kamyonet dolusu çöp çıkarttı, hasta yaşlı kadın ise hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin gaz maskesi takarak girdikleri evdeki çöplerin çıkarılması iki gün sürdü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Koyuncu Mahallesi'nde bulunan 10 katlı bir apartmanın zemin katında yalnız yaşayan 60 yaşlarındaki bir kadının dairesinden gelen kötü kokular üzerine komşuları ihbarda bulundu. Bunun üzerine adrese giden Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 3-4 yıl önce eşi vefat ettiği için yalnız kalan yaşlı kadının dairesinin çöp eve dönüştüğünü gördü. Kaptığı enfeksiyon nedeniyle hastalanan kadın ilçe devlet hastanesine sevk edilirken, eve Erdemli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Zabıta ekiplerinin ve kadına tahsis edilen vasisi gözetiminde koku nedeniyle eve gaz maskesi ile girmek zoruna kalan temizlik işçileri 2 gün süren çalışma yaptı. İlk gün 5, ikinci gün ise 2 kamyonet çöp çıkarıldı.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan kadının tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.