1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 33 °C

ENÇ: UYSAL’I TV’YE DAVET EDECEĞİM

ENÇ: UYSAL’I TV’YE DAVET EDECEĞİM
Muratpaşa Belediyesi'nin AK Parti adayı Enç, "Başkan ve CHP adayı Uysal'a bir teklifim olacak. Seçimlere kısa bir süre kala, kendisinin istediği bir televizyon kanalında tartışmaya, projelerimizi anlatmaya davet edeceğim" dedi

Antalya için kritik bir öneme sahip olan Muratpaşa'da seçim yarışı başladı. Muratpaşa Belediyesi'nin AK Parti’li Başkan adayı Gökçen Özdoğan Enç gazetemizi e ziyaretinde çalışmalarından ve Cumhur İttifakı'nın öneminden bahsetti. Enç, "Muratpaşa'yı almak zor değil, çok kolay. Doğru stratejiyle giderseniz, doğru hamleler, doğru meclis üyelerinin listesiyle giderseniz, Muratpaşa'yı alırsınız. Bizim iki dönemde şansızlıklarımız oldu. 2004'te neredeyse alıyorduk. Milliyetçi Hareket Partisi'yle beraber yürüyoruz ve bu seçimde Cumhur İttifakı gücünü bir kez daha gösterecek" diye konuştu. Projelerini ve çalışmalarını anlatacağı lansman töreninden bahseden Enç, "Cumartesi günü (yarın) lansmanımız var. Nasıl bir yola çıktığımızı o lansmanda anlatacağız. Lansmanımıza Antalya'nın kanaat önderlerini davet ettik. Orada projelerimizden bahsedeceğiz. Ve Antalya için Muratpaşa için nasıl hizmetler yapacağımızı herkese anlatacağız" şeklinde konuştu.

‘Sen Kazanacaksın’ sloganı
Enç, vatandaşların diline dolandığı ve olumlu tepkilerin geldiği 'Sen Kazanacaksın' sloganı için 5 hafta çalıştıklarını ifade etti. Çıktıkları bu yolda amacının vatandaşa hizmet olduğunu söyleyen Enç şunları ifade etti: "Biz bir yola çıktık. Önceliğim Büyükşehir ve kendi ilçem için çalışmak. Muratpaşa’yı almak zor değil. 2004 yılında bin oyla kaybetmişiz. Eski adaylarımız da çalıştı, ama biz yeni bir şey söylüyoruz. Mesela sloganımız aslında tam da bizi anlatıyor. Vatandaşlara açıkça söylüyoruz 'Sen Kazanacaksın' diyoruz. Bu slogan seçmene çok güzel geçti. Bunların arkası gelecek. Biz çevreye duyarlı, insan haklarına saygılıyız. Ama bugüne kadar bunu Muratpaşa'da teknik ve detaylı anlatamadık. Şimdi insanlara bunu anlatıp ve gösteriyoruz. Vatandaşlar da bunun farkında. Aldığımız geri dönüşler bunu gösteriyor."

Kamuoyu önünde anlatsın
Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal'a da bir teklifi olduğunu söyleyen Gökçen Enç şunları dile getirdi: "Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a bir teklifim olacak. Seçimlere kısa bir süre kala kendisini istediği bir televizyon kanalında tartışmaya, projelerimizi anlatmaya davet edeceğim. Çok merak ediyorum bu teklifi kabul edecek mi? Bugüne kadar neler yapmış, neler yapmamış hepsini kamuoyu önünde anlatmasını ve sorulacak sorulara cevap vermesini isteyeceğim." 

Bana mı ucuz veriyorlar?
Bu seçimden sonra önümüzdeki 4.5 yıl içerisinde bir seçim olacağını düşünmeyen Enç, "Piyasalar seçimi bekliyor şu anda. Gazetenin birisinde soğan patatesin pahalılığından bahsediyor arkadaş. Ekonomik kriz var falan. Dayanamadım, dilimi tutmam gerekiyordu belki ama 'birisinin yazdığı 2 bin 500 TL'lik kitabın olduğu yerde, soğan patatesi bana söylemeyin lütfen' dedim. Ben pazardan 3 liraya aldım soğanı. 10 lira değil ki soğan. Bana mı ucuza veriyorlar? Koyun can derdinde, kasap et derdinde" dedi. 

2 meclis üyesi adayı belli
Öten yandan Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra gazetelerin bürolarını gezerek projelerini anlatan Enç'in adaylığının ilanından sonra merakla beklenen Ak Parti'nin Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeleri aday listesi de şekillenmeye başlandı. Listenin ilk sırasında Antalyalı işadamı Nafiz Tanır yer alıyor. Spor camiasının da yakından tanıdığı Nafiz Tanır, uzun süre Antalyaspor Kulübü Derneği'ne başkanlık yaptı. Tanır, son seçimde kendi isteğiyle derneğe başkanlık için aday olmadı. Enç'in listesinde ikinci sırada ise 2014 genel seçimlerinde CHP'den milletvekilliği için aday adayı olan Özlem Gözaçan Biçer'in yer aldığı öğrenildi. Mahsum ALTAŞ


 

Bu haber toplam 2959 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.