1
  • BIST 10282.49
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • Antalya 26 °C

ERBAKAN’DAN HEKİMOĞLUNA TEBRİK VE TEŞEKKÜR

ERBAKAN’DAN HEKİMOĞLUNA TEBRİK VE TEŞEKKÜR
ERBAKAN’DAN HEKİMOĞLUNA TEBRİK VE TEŞEKKÜR

ERBAKAN’DAN HEKİMOĞLUNA TEBRİK VE TEŞEKKÜR 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı DR. Fatih Erbakan, Döşemealtı Belediye Başkan adaylığını açıkladıktan sonra, oldukça etkili seçim çalışmaları, üretime yönelik projeleri ve doğru eleştirileri ile dikkatleri tüm Türkiye’de üzerine çeken Mesut Hekimoğlu’nu tebrik edip, teşekkürlerini iletti.

 

YDP Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı açıklamada “Kıymetli kardeşlerim, bu seçimler bizlerin milli görüşün ve Türkiye’nin selameti için bizi istediğimiz bir noktaya getirmiştir Bir çok belediye başkan adayımız canla-başla mücadele etmiştir.” dedi.

 

Erbakan açıklamasında. “Ayrıca Türkiye’de siyaseti düz mantık çerçevesinden çıkarıp, müstesna bir propaganda yapan, sınırları zorlayan Döşemealtı Belediye Başkan adayımız, Antalya’ya ve Türkiye’ye rengarenk bir bahar havası veren, kıymetli başkan adayımız Mesut Hekimoğlu’na da ayrıca partimiz ve teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca teşkilatlarımız adına Yeniden Refah partisi Genel Başkan Yardımcısı Erbakan Vakfı Genel Sekreteri İstanbul Milletvekili Avrupa Uyum Komisyonu üyesi Doğan Bekin başkanımıza da sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

İş İnsanı Mesut Hekimloğlu ise “Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’dan böyle bir övgü almak bizim için gurur kaynağıdır. Halkımızın seçimine saygımız sonsuzdur ama seçimin bittiği gün, önümüzdeki seçimlerin startını vermiş bulunmaktayız. Önümüzdeki 5 yıl boyunca her gün YDP’nin oylarını arttırmak ve yarın seçim olacakmış gibi hazırlanacağız. Tüm halkımızın bayramını şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.