1
  • BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • Antalya 20 °C

GARİBAN OSMAN

Teslime Tosun

Sosyal medyayı bir açıyorum özellikle instagram karşımda Serik bağımsız belediye başkan adayı Osman Bülüç çıkıyor.

Görebileceğiniz en gariban yörüklerden birisi.

Menderes Türel döneminde belediyenin dağıttığı ücretsiz bisikletiyle her gün gazete dağıtımına çıkıyor. Serik halkını çok yakından tanıdığı gibi, halk ta onu öyle bağrına basmış ki görüntüleri izleyince anlayacaksınız zaten.

Herkes tarafından çok sevilen Osman Bülüç için kimisi 10 davul, 10 zurna tutmuş, her gece miting alanına çevirdikleri meydanda hem seçim çalışması yapıyorlar, hem eğleniyorlar.

Binlerce kişi anında toplanıyor, yüzlerce araçlık konvoylar yapıyorlar, Osman Bülüç’ü omuzlara alıp, canlı yayınlarla seçim çalışmalarını gösteriyorlar.

Bir cümbüş, bir eğlence her gece imrenerek ve gülümseyerek izliyorum Osman Bülüç ve Serik halkının seçim eğlencesini.

Siyasette gergin günlerin yaklaştığı bir ortmada hele de Serik gibi bir ilçede halkının seçime kadar güle oynaya Osman Bülüç seçim çalışması yapması çok güzel.

Serik halkı, yalnız Osman Bülüç’ü sadece eğlenmek için kullanıyorsanız bu işin vebali büyüktür.

Hem onu gaza getirip, hem oy vermeyecekseniz o garibanın hayalleriyle oynamayınız lütfen.

FOTOĞRAF LİDER GAZETESİNDEN ALINMIŞTIR

osman-buluc-001.jpg

AK PARTİYE UYARI

Sayın Ak Parti yetkilileri ve İl Başkanı Sayın Ali Çetin, haddime değil ve vazifemde değil ama Elmalı adayınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Tıpkı İ-CHP adayı Halil Öztürk’ün noter onaylı aldatma hikayesinin aynısını yaşamak üzeresiniz.

Cumhurbaşkanına elini kaldırtacağınız belediye başkan adayınızı hiç mi araştırmadınız?

Böyle seçim dönemlerde elbette adaylarla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılır. Ama bu işin şirazesi azıcık kaymış. FETÖ işlerini geçiyorum ama bir aşk skandalı patlamak üzere haberiniz olsun.

NOT 1: CHP İl Başkanı Sayın Nail Kamacı’ya yine haddim olmayarak “Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan’a iftiralarla saldıran partilileriyle ilgili kulağınızı ve gözlerinizi kapattınız, sesiniz çıkmıyor. Neredesiniz Sayın komutan” diye seslenmiştim.

Bilginiz olsun hala kulakları ve gözleri kapalı. Elbette sesi-soluğu da kesildi.

Sayın Kamacı, sizi oraya getirme arzusunda olanların bir amacı vardı. “İlk hamlede devirip, yerine kendi kadromuzu kurabileceğimiz bir başkan olması lazım. Süreç içinde bizim elimize-ayağımıza dolaşmayacak, istediğimizi yapacak bir aday” olarak tercih edilmiştiniz.

Hakkınızı yemeyeyim, tercih edilmenizin diyetini çok güzel ödüyorsunuz.

NOT 2: Erzincan’lılar Dernek Başkanı ve Muratpaşa Meclis üyesi adayı Sayın Namık Karasu arada ve kısa bir açıklama gönderdi. WhatsApp grubunda Nuran Uğur hanımın yaptığı çirkin paylaşımı kabul etmiyoruz. Çok üzgünüz.” Demiş.

İkinci olarak Nuran Uğur hanımefendi bir açıklama gönderdi. Özetle “Söz konusu grupta bir kişinin yaptığı listedekilerin yarısının aleyhime çalıştığını belirtmek amacı ile kullandığım bir ifadedir. Yezit kelimesi sözlük anlamı itibarı ile hilekar, sahtekar anlamına gelip, seçim sürecinde tarafımla birlikte hareket eder gibi görünüp aleyhime çalışan kişilere ironik şekilde bana kötülük yapıldığını vurgulamak üzere kullanılmıştır.

Kullanmış olduğum Yezit kelimesi mahkeme kararları ile suç sayılmamıştır. Partililerimiz tarafından söz konusu ifade yanlış anlaşıldı ise amacını aşan ifade nedeni ile tüm partililerimizden özür dilerim”

Demiş hanımefendi.

Yanlış anlamadığınıza eminim, mensubu olduğu partililerinden özür diliyor.

Bizden değil!

Bu yazı toplam 3103 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.