1
  • BIST 10273.21
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • Antalya 25 °C

GARİBANLAR OY VERECEK

Teslime Tosun

 

İyi bir hafta geçirmenizi dileyerek bu haftanın ilk yazısına başlayalım.

Ne Ak Partide, ne CHP’de adaylar açıklanmadığı için millet gerim gerim gerildi. Sosyal medya keman yayı gibi gerilmiş insanların sinirlerini boşaltma yeri haline geldi.

 

Parti gözetmeksizin yazıyorum. “Şu aday olmaz ise, oy-moy yok” diyeni mi istersiniz, ismini yazıp, “Filanca aday gösterilecek. Altına adımı yazıyorum” diyeni mi istersiniz, aday adaylarına hakarete varan sözler sarf edenimi istersiniz, bazı adayların yollarına öleni mi istersiniz. Çok, çok var böyle tiplerden.

Partilerin adaylık açıklaması geciktikçe sosyal medyada millet birbirine girecek yakında.

Tam bunlar olurken 1. Olağanüstü kongresini Kepez ilçesinde bir düğün salonunda yapan DEM Parti eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan "Bizi yok sayana ve salon vermeyene oy vermeyiz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi ise açıklama yapıyor, “Bizden salon talebi olmadı” diye, sonra, çok sonra anlaşılıyor ki, Sayın Bakırhan, bundan üç-dört yıl öncesinden bahsediyor. O dönem CHP İL Başkanı Ahmet Kumbul, gerisini siz anlayın artık.

 

BAŞIBOŞ KÖPEKLERE VAR, GARİBAN İNSANA YOK!

Kemer Belediyesi, geçtiğimiz günlerde artık bir tehlike odağı haline gelen, güvenlik sorunu olarak karşımıza çıkmaya başlayan başıboş köpek ve kediler için 5-10 milyonluk mama ihalesine çıktı biliyorsunuz ve bunu da yazdık.

İlginç bir gelişme oldu.

Kemer Belediyesi maddi durumu yerinde olmayan, yardıma muhtaç insanlar için gıda paketi ihalesini 12 Ocak tarihinde yapacaktı.

Bir baktım ‘’GIDA YARDIM PAKETİ mal alımı’’ işi ihalesi; Belediyemizin ivedilikli/öncelikli harcamaları olduğundan dolayı, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 16. Maddesi gereği ihale saatinden önce ihalenin iptal edilmesine karar verilmiştir.” Diye iptal edilmiş.

Başıboş köpeklere 5-10 milyon liranız var ama yardıma muhtaç insanlara para yok öyle mi sayın Topaloğlu?

Gittikçe saldırganlaşan başı boş köpekleri beslemek için milyonlar harcanabilir ama yardıma muhtaç birisine bir paket makarna, bir poşet çay, bir paket şekeri çok görüyorsunuz öyle mi Sayın Topaloğlu?

Başıboş köpekleri bu kadar değer veriyorsan al evine besle hepsini sayın başkan. Kimse sana ‘Neden bu köpeklere cebinden para harcıyorsun?’ demez inan bana.

Hatta mama lobisi tarafından kahraman bile ilan edilirsin.

Unutmadan söyleyeyim, size oyu başıboş köpekler değil, para harcamaya imtina ettiğiniz o gariban insanlar verecek. Biliyorsunuz değil mi?

Bu yazı toplam 1746 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.