1
  • BIST 10045.74
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • Antalya 27 °C

GİTTİ BİZİM KELER

Teslime Tosun

 

 

 

İyi bir hafta geçirmenizi dileyerek bu haftanın ilk yazısına başlayalım.

 

Beni takip eden okuyucularımın bildiği üzere Antalya’da bir kadın belediye başkan adayı olmasını çok istemiş ve bu nedenle İş insanı ve yörük il hatunumuz Sibel Gezen’in Muratpaşa Belediye Başkan aday adaylığına sonsuz destek vermiştim.

Aday gösterileceğine, CHP oylarını yükselteceğine, Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar yörük oylarını büyükşehire devrişebileceğine, kamuoyunda büyük bir sempati toplayacağına ve bir anne şefkatiyle personeline sahip çıkıp, yine bir kadın titizliği ile Muratpaşa’da hizmet verebileceğine inandım.

Bu hislerimde şu ana kadar beni hiç yanıltmadı.

Ama olmadı…

CHP yine bildiğiniz gibi. Batı yakasında değişen bir şey yok tiradındaki gibi yine kadın adaylara zenci muamelesi yaptı.

Onları yine arka bahçeye gönderip, Erkeklerin ve ERK’lerin yükselebilmesi için merdiven basamağı rolünü onlara layık gördü.

Bu sorun CHP’ye gönül vermiş kadınların sorunu artık, benim değil!

Sizlere şunu da net bir şekilde belirteyim bundan sonra da hangi platformda olursa olsun Sibel Gezen’in yanında dimdik duracağım.

 

Gelin size biraz da bu işin perde arkasını anlatayım.

Bunlar bazı MYK üyelerinden teyitli bilgilerdir

Yanıltıyorlarsa, günahı onların boynuna

Cuma günü MYK toplandığında masadaki isimler Sibel Gezen ve Çetin Osman Budak olarak tartışıldı. Ama Çetin Osman Budak’ın ismini sadece söz verdiği gerekçesiyle Genel Başkan Özgür Özel telaffuz etti.

Ancak MYK üyelerinin neredeyse yarısından çoğu “Kadın sözü verdik, değişim dedik. Sibel Gezen bu göreve layık birisidir.” Deyince ki özellikle Gül Çiftçi, Pınar Uzunokakın, Gökçe Gökçen Gamze Taşçıer, Ulaş Karasu başta olmak üzere var güçleriyle artık Antalya’da bir kadın aday ve belediye başkanı olması gerektiğini ısrarla vurgulamışlar.

Bunun üzerine Özgür Özel, dosyayı kapatıp, “Bunu Pazartesi günü tartışalım” diyor.

Diğer iller ve ilçeler tartışılırken, bir ara Özgür Özel’e gizemli bir telefon geliyor. Özel müsaade isteyerek masadan kalkıyor, telefonla görüşmeye geçiyor.

Bu arada sızan bilgiler Muratpaşa’nın Pazartesi gününe kaldığına dairdi.

Özgür Özel yeniden MYK’ya döndüğünde, üyelere hitaben “Kardeşim ben Genel başkanım. Antalya’da dengeler var. Önceki başkan Ümit Uysal Büyükşehire aday oldu ama Muratpaşa’ya yeniden aday yapıyoruz” diyerek tüm itirazlara rağmen Veli Ağbaba’nın da desteği ile tartışmayı kapatıyor ve Ümit Uysal yeniden aday gösteriliyor.

 

Benim bildiğim olay bundan ibaret.

Buradan sırası gelmişken Ümit Uysal Başkana yeniden adaylığı hayırlı olsun. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum.

Parti içinde sevenleri çokmuş. 3. Dönem başkanlığında Allah hepsinin yüzünü güldürsün.

 

NOT: Bu arada ben hadsiz, Emre Baylan gibi siyaset muhabirliği yapmış ve şu anda CHP siyasetinin tam göbeğindeki olan kişiyle Keler marka tişörtüne iddiaya girmiştim.

Siyasetin sağı-solu belli olmuyor be kardeşim. Ne diye iddiaya giriyorsun hemi de Emre Baylan’la hemi de keler tişörtüne.

Yaktın beni Ümit Uysal.

Bir keler tişört ne kadar haberin var mı senin?

Gitti benim emekli maaşının yarısı.

Emre Baylan kardeşim, emekli maaşını ayın 18’zinde alıyorum. O gün ÇARPA’dan değil, gerçek Keler mağazasından sipariş verdiğin üzere XL ve Siyah tişörtünü alacağım.

Ama o tişörtü benim gözümün önünde giyeceksin ve ben de her gördüğümde haddimi bileceğim.

Bu yazı toplam 2759 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.