1
  • BIST 14336.1
  • Altın 6736.74
  • Dolar 47.9351
  • Euro 55.6515
  • Antalya 30 °C

Göksun’da sulama kanalına düşen yaşlı adam ölü bulundu

Göksun’da sulama kanalına düşen yaşlı adam ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde sulama kanalına düşen 74 yaşındaki Feyzi Gürbüz, itfaiye ekiplerinin arama çalışması sonucu ölü olarak bulundu.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde sulama kanalına düşen 74 yaşındaki Feyzi Gürbüz, itfaiye ekiplerinin arama çalışması sonucu ölü olarak bulundu.

Olay, gece saatlerinde Göksun ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Feyzi Gürbüz'ün mahalle yakınlarındaki sulama kanalına düştüğünü fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, kanal boyunca arama ve tarama çalışması başlattı. Çalışmalarda Gürbüz'ün cansız bedenine ulaşıldı.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.