1
  • BIST 10062.33
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • Antalya 27 °C

GÖRECEEZ BAHALIM

Teslime Tosun

 

İyi bir hafta geçirmenizi dileyerek bu haftanın ilk yazısına başlayalım.

Gündem nedeniyle mecburen yine siyasi bir yazı olacak baştan söyleyeyim.

CHP’de Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi adayı ile Ak Parti ilçelerde adaylar konusunda nefesler tutuldu.

Demre veya Korkuteli İlçesindeki haricindekiler kamuoyu yoğun bir şekilde bu ilçelerin adaylarını merak etmiyor ama deli gibi CHP’de Muratpaşa, Ak Partide de Kepez adayları için her gün aday toto oynanıyor.

Ben bile şimdiden iki ayrı kişiyle keler marka iki tişörtüne iddiaya girmişim.

Gerisini siz düşünün.

Elbette gönlünden geçirenler, taraftarları, sevenleri, bazı partilileri MYK’dan Muhittin Böcek ismi geçmiş olsa dahi Parti Meclisinde kararın değişerek Ümit Uysal’ın aday gösterilebileceğine dair ümitleri ve beklentileri yüksek oranda var.

Ama MYK’dan geçen süre içinde Muhittin Böcek epey yol kat etti. Programlar hazırlandı, afişler yapıldı, siyasi yol haritası belirlendi, çalışmalar son hızla devam ediyor. Bu saatten sonra değişir mi bilmem.

Ama örneği yok mu?

Çook, hele CHP gibi bir partide. Asansörde aday ismi değiştiren bir parti bu parti.

Muratpaşa'ya gelince CHP’de en sona kalan ama en lezzetli, en iştah kabartıcı pasta dilimi gibi herkesi son lokmayı kapma telaşına soktu.

Büyükşehire aday gösterilmez ise Muratpaşa’ya geri dönecek gözüyle bakılan Ümit Uysal, Kepez’e Mesut Kocagöz’ün adaylığını engelleyemeyen Kepez aday adayı Önder Kurnaz, iki dönem belediye başkanlığı yaptığı kendi ilçesinde bile aday gösterilmeyen Turgay Genç, Murat Karayalçın’ın sekreteri vasfını siyasi kariyer olarak iyi kullanan Canan Keleş, Atso eski Başkanı Davut Çetin, eski vekil, vekil aday adayı Devrim Kök, geçtiğimiz günlerde Ege taraflarındaki karides çiftliğindeki ortağı olarak bildiğimiz Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’le trafik kazası geçiren Çetin Osman Budak, İş insanı ve Yörükler İl Hatunu Sibel Gezen, eski İl Başkanı, eski milletvekili aday adayı Ahmet Kumbul.

Bunların içinde İş İnsanı ve Yörükler Hatunu Sibel Gezen sosyal medyada çok da yaygara koparmıyor gibi görünüyor. “Geliyoruuuz, aldık adaylığı” gibi iddialı söylemlerde hiç bulunmuyor.

Vardır bir bildiği!

Son günlerin sosyal medya repliği ile yazalım. “Göreceez bahalım, bahacaaz bahalım kim büyük?”

 

NOT: Birkaç gün önce ODA Tv’de çok da zevkle takip ettiğim Hürrem Elmasçı mahlaslı yazarın kulis yazısını okudum. Size aynen aktarayım. “Bu arada, Canan Hanım yine bir iş değişikliğine yelken açmış, siyasi danışmanlık yapıyormuş bu aralar… Siyaseten yasaklı ama ayrı da duramıyor işte… Seçimler için çalışma bölgesi de Antalya. Bu arada, Canan Hanım’ın sağ kolu bir çocuk vardı CHP’de, Can Poyraz… O da gitmiş onunla birlikte Antalya’ya, beraber çalışıyorlar. Şirket kurmuşlar sizin anlayacağınız…” demiş.

Şimdi soru şu “Canan Kaftancıoğlu ve sağ kolu Can Poyraz Antalya’da hangi adaya danışmanlık verebilir? Muhittin Böcek değil diye biliyorum. 

Benim birkaç fikrim var ama.

Bu yazı toplam 2657 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.