1
  • BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • Antalya 20 °C

GURURUMUZ OLDU

GURURUMUZ OLDU
Antalya’lı donanımlı bürokrat Birol Ekici, Cumhurbaşkanı tarafından Kırklareli Valisi olarak atandı.

GURURUMUZ OLDU

 

Antalya’lı donanımlı bürokrat Birol Ekici, Cumhurbaşkanı tarafından Kırklareli Valisi olarak atandı.

 

Menderes Türel döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini başarıyla yerine getiren Birol Ekici, bu görevinin ardından Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliğine atanmıştı.

 

Türkiye’nin dört bir yanındaki yüzlerce belediye başkanıyla uyumlu ve verimli bir çalışma yürüten Birol Ekici’nin bu çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdir edilerek Kırklareli Valisi olarak atanması yapıldı.

 

Her daim görev insanı olan ve takdir edilen tüm görevleri bu güne kadar başarılı bir şekilde yürüten Birol Ekici’nin vali olarak atanmasının yapılması Antalya’daki sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Ulusal basının yanı sıra Antalya basının da yoğun ilgi göstererek haber yaptığı Birol Ekici’nin vali olduğunu duyan sevenleri onunla birlikte fotoğraflarını yayınlayarak tebrik ettiler.

 

Antalyahaberal.com ekibi olarak biz de kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

 

BİROL EKİCİ KİMDİR?

 

Demre’nin Yavu köyü ve 1969 doğumlu olan Biral Ekici, Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamladı. Ardından birçok ilçede kaymakamlık yapan Ekici, İçişleri Bakanlığında personel şube müdürlüğü, mülkiye başmüfettişliği; Başbakanlıkta idareyi geliştirme başkanlığı, Antalya İl Özel İdaresinde genel sekreterlik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında strateji geliştirme başkanlığı, bakanlık müşavirliği, müsteşar yardımcılığı; Antalya Büyükşehir Belediyesinde genel sekreterlik yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Birol Ekici evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 1055 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.