1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 28 °C

HA ŞÖYLE

HA ŞÖYLE
Geçtiğimiz günlerde yurtdışı fuar organizasyonlarının gediklisi olan yaklaşık 20-30 yıldır kurum ve kuruluşların yakısına yapışarak kendilerinin geziye götürülmesini sağlayan gazetecilere eleştirmiş ve "Kurum ve kuruluşların yakasından düşün artık.

Haber ve piar yapmaya değil gezmeye gidiyorsunuz. Haber yapma refleksiniz bile kalmadı. Gençler gitsin, bu tür fuarlara gitmemiş gazeteciler gitsin" diye sıralamıştım. 
İlk tepki ATSO'Dan geldi ve bu yıl Berlin turizm fuarına bu güne kadar bu tür fuarlara hiç gitmemiş veya sayılı gitmiş meslektaşlarımızdan oluşan 5 kişilik ekibi götürdüler. Sırada Moskova fuarı var. ATSO Yine aynı şekilde yapacağından eminim. 
Ha şöyle ya. . 
NOT-1 İçinde gazetecileri de barındıran Sarı Zeybekler grubunun ATSO'daki uzantısı olan arkadaşında yetkilerini budamışlar. Bu nedenle yurtdışı deneyimi olmayan meslektaşlarımız Berlin fuarına katılabildiler.) 
Not-2  Bu arada İleri Gazetesinden Ali Tongülüs'ü takdir etmek gerekiyor. Ben tanık oldum. Berlin'e kendisi davet edilmişti. Ufku açılsın, yurtdışı deneyimi olsun diye kendisi yerine  muhabir Mahsum Altaş'ı önerdi. Ancak Altaş'ında bazı işleri nedeniyle gidemedi. Mesele burada Tongülüs'ün yaptığı davranıştı.  Helal olsun Sayın Tongülüs.
-----------------------------
HISIM-AKRABA SİYASETİNE CEVAP 
Geçtiğimiz günlerde siyasetteki Hısım-akraba ilişkilerini eleştiren bir yazı kaleme almıştım. Muratpaşa AK Parti meclis üyesi adayı Ercan Merthatun'un yeğeni olduğu söylenilen Sabriye Şule Kaya olduğunu belirtmiştim. 
Son derece saygı duyduğum bir siyasetçi ağabeyimiz aradı ve yazıda belirtmiş olduğum bir Sabriye Şule Kaya'nın, Ercan Merthatun'un akrabası olmadığını söyledi. 
Bize gelen bilgiler bazen yanlış olabiliyor. Bu bilgi geldiğinde iki yere çek ettirmiştim. İlk kaynağım akrabası olduğunu ama yeğeni mi, yoksa gelini mi olduğunu bilmediğini söylemişti. İkinci siyasi kaynağım ise kesinlikle yeğeni olduğunu belirtmişti. 
Ancak bizim için vatandaşın beyanı esastır. 
Sabriye Şule Kaya hanımefendi "Akrabam değil" diyor sa doğrudur. Bu vesile ile kendisini üzmüş isek, hakkını helal etmesini istirham ederim. 


 

Bu haber toplam 4015 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.