1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

HADİ YİNE İYİSİN!

HADİ YİNE İYİSİN!
Bir kaç gün önce İYİ Parti'nin Gençlik Kolları Başkanı Onur Bilge Özdemir, güzel bir açıklama ile istifa ettiklerini açıklamış.

Özdemir, istifa için  yaptığı basın açıklamasında  "Görev yaptığımız süre içerisinde şunu gördük ki milletvekilliği adaylığı sırasında yapılan hatalar, belediye meclis adaylığında devam etmiştir. Bir yandan gençlerin ve kadınların oyuna talip olup öte yandan hiçbir fikrimiz alınmadan tepeden inme liste yapılmıştır"  demiş ve ardından eklemiş "Seçim sürecinde hem il başkanımızın elini rahatlatmak hem de üzerimize aldığımız sorumluluk gereği inandığımız doğrular çerçevesinde yönetim kurulu olarak istifa ediyoruz." demiş. 
Av. Onur Bilge Özdemir'i ben çok sevdiğim arkadaşım Avukat Aziz Çetin'in yanında staj yaparkenden tanırım. Bu nedenle ablalık hakkımı kullanarak soracağım, "Ablam sen ne bekliyordun ki? 
Herkesin dilindekini ben söyleyeyim. "İYİ Parti Antalya İl Teşkilatının önündeki klavuzu Üniversiteli çift" diyorlar. İYİ Parti'yi gölge yönetim ile yöneten bu çiftin yanında yöresinde değilseniz eğer, sen ve arkadaşların sadece vitrin olarak kullanıldınız. 

İlk günden itibaren İYİ Parti gençlik kollarının nasıl çalıştığını herkes biliyor. Sen zannediyormuydun ki, "Gelin kardeşim biz ittifak yaptık. Yerel yönetimlere de sizden bir-iki meclis üyesi verin. Gençler çalışsın, bu partiyi iyi bir yerlere götürelim" diyeceklerini? Eğer bunu böyle düşündüysen çok iyi niyetlisin Onur kardeşim. 
Acı ama gerçek bir şeyi senin yüzüne karşı söyleyeyim ablam "GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA" çalışan üniversiteli çifte senin gücün yetmez. İnan bana yetmez. 
Hadi yine İYİSİN! daha kötü bir tecrübe yaşamadan istifanı vermişsin! 

Yine ablalık hakkıma sığınarak söylüyorum. Sen girdiğin siyaset mecrasında, doğru bildiğin yolda devam etmeni isterim. Yalnızca paçana bulaşabilecek çamurlara dikkat et. Bazen o çamur tıpkı bir bataklık gibi seni yutuverir. 
Kendine iyi bak, kal sağlıcakla 
 

Bu haber toplam 4628 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.