1
  • BIST 12433.5
  • Altın 6540.06
  • Dolar 43.4765
  • Euro 51.6141
  • Antalya 12 °C

Hatay’da 10 ilçede eğitime ara verildi

Hatay’da 10 ilçede eğitime ara verildi
Hatay'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 10 ilçede eğitime ara verildi.

Hatay'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 10 ilçede eğitime ara verildi.

Meteorolojinin uyarıda bulunduğu Hatay'da gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışıyla birlikte sabah saatlerinde çevre beyaza büründü. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken karın tadını çıkarmak isteyen çocuklar ise sabahın ilk ışıkları birlikte soluğu sokakta aldı. Yağışlı havanın gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Öte yandan, Samandağ, Reyhanlı, İskenderun, Defne, Yayladağı, Antakya, Altınözü, Belen, Hassa ve Arsuz ilçesinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Hatay'a yıllardır bu kadar yoğun kar yağmadığını ifade eden Mehmet Çelikyürek, "Sabah kar yağışını görünce eskilere gittim. Aşağı yukarı 15 yıldır bu şekilde kar yağmazdı. Şükürler olsun ki karı gördük. Allah bereketini eksik etmesin. Karı gördüğümde çok mutlu oldum. Umarım devam eder. Önceden hep dağlara yağardı ama aşağıya yağmazdı. Bugün her tarafa yağdı. Bu yıl kurak geçmişti. Su kaynaklarımız azalmıştı umarım bu yağışlar devam eder" dedi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.