1
  • BIST 14497.37
  • Altın 6174.57
  • Dolar 46.8492
  • Euro 53.4299
  • Antalya 25 °C

Havamaş’tan filosuna 8 yeni otobüs

Havamaş’tan filosuna 8 yeni otobüs
Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda yolcu taşımacılığı hizmeti veren Havamaş, filosunu 8 yeni otobüsle güçlendirdi.

Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda yolcu taşımacılığı hizmeti veren Havamaş, filosunu 8 yeni otobüsle güçlendirdi. Yeni araçların Hatay-Adana-Tarsus-Mersin transfer hattında hizmet vereceği bildirildi.

Havamaş, bölgedeki ulaşım kapasitesini artırmak amacıyla filosuna 8 yeni otobüs dahil etti. Yeni araçların hizmete alınmasıyla birlikte yolculara daha konforlu, güvenli ve kesintisiz ulaşım hizmeti sunulmasının hedeflendiği belirtildi.

Çukurova Uluslararası Havalimanı bağlantılı ulaşım ağında kullanılacak otobüslerin özellikle Hatay-Adana-Tarsus-Mersin hattındaki yoğunluğu azaltması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün düzenlenen teslim programına Havamaş yetkilisi Mustafa Polat katıldı.

Polat, yaptığı açıklamada, "Bölgemizde havaalanı ulaşımında vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek adına filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni araçlarımızla birlikte yolcularımıza daha güvenli, konforlu ve zamanında ulaşım sağlamayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.