1
  • BIST 14144.67
  • Altın 6669.73
  • Dolar 47.8791
  • Euro 55.3257
  • Antalya 34 °C

HBB’den istihdama yeni meslek kapısı

HBB’den istihdama yeni meslek kapısı
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde istihdamı artırmak ve vatandaşların mesleki beceriler kazanarak iş hayatına katılımlarını desteklemek...

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde istihdamı artırmak ve vatandaşların mesleki beceriler kazanarak iş hayatına katılımlarını desteklemek amacıyla çelik kapı sektörüne yönelik meslek kursu başlattı.

HBB Hatay Kariyer ve İstihdam Merkezi (HAKİM) Projesi kapsamında Türk Kızılay ve Hatay Toplum Merkezi, mobilya firması ve çelik kapı sistemleri iş birliğinde düzenlenen kapı üretimi personeli yetiştirme kursunda, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli personelin yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kurs kapsamında katılımcılara kapı üretim süreçlerine ilişkin mesleki bilgiler aktarılırken, uygulamalı eğitimlerle sektöre yönelik deneyim kazanmaları sağlanıyor.

firma yöneticisi İbrahim Yaman, kurs sayesinde hem personel ihtiyaçlarının karşılandığını hem de kursiyerlerin istihdam edildiğini belirterek, kursun tamamlanmasının ardından da istihdamın devam edeceğini ifade etti.

Kursiyerler ise kendilerine iş imkânı sunulduğunu, eğitimler sayesinde meslek edindiklerini belirterek HBB Başkanı Mehmet Öntürk'e teşekkür etti.

HBB yetkilileri, HAKİM Projesi kapsamında Hatay'da istihdamın güçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.