1
  • BIST 10277.63
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • Antalya 25 °C

HEKİMOĞLU ÇIKTI YOLA

HEKİMOĞLU ÇIKTI YOLA
YENİDEN REFAH’IN ADAYI MESUT HEKİMOĞLU

 

YENİDEN REFAH’IN ADAYI MESUT HEKİMOĞLU

 

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı başarılı iş insanı Mesut Hekimoğlu oldu.

 

Döşemealtı’nın yetiştirdiği başarılı iş insanı ve Yeni Osmanlı yörüklerinden Mesut Hekimoğlu, “Doğduğum ve mezarımın olacağı ilçeye kalışı eserler kazandırabilmek ve Allah rızası için aday oldum” dedi.

Evli ve 4 çocuk babası 48 yaşındaki Mesut Hekimoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde ultra lüks özel yat imalat ve ihracat, Panelsan firması ile konteyner ve Tniy Hause evler üretip, ihracatı, güneş enerji sektöründe temiz enerji firmaları ile tarıma yaptığı yatırımları ile Organize Sanayi Bölgesinin hem Vergi rekortmeni, hem de ihracat rekortmeni 1’cisi olarak çalışmalarını sürdürüyordu.

 

Fabrikalarının bulunduğu Organize Sanayi Bölgesinin 1976 yılında Necmettin Erbakan tarafından temeli atıldığına dikkat çeken Hekimoğlu, “Erbakan hocamızın ileri görüşlü hem siyasetçi, hem devlet adamlığı, hem de mühendis beynine hayran birisiyim. Bu nedenle tercihim Yeniden Refah Partisi oldu” dedi.

 

Teknik okul mezunu, ve Ticaret Odası enerji grubunda 3 dönem komite başkanlığı da yapan Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediyesi başkan adayı Mesut Hekimoğlu, “Ben bu yörenin evladıyım. Has yörüğüm. Belediyemiz şu anda borç batağı içinde ve her ay 32 milyon lira eksi bakiye ile bir sonraki aya devir yapıyor ve borç yumağı günden güne büyüyor” dedi.

ÖRNEK BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Göreve geldikleri zaman belediyeyi bir CEO gibi yöneteceklerini açıklayan Mesut Hekimoğlu, “Fuzuli masraflar kesildiği zaman, 1 iş yapıp, 10 iş parası alan mütahitlere akıtılan paralar kesildiği zaman bizim belediyemizin bütçesi fazla bile verecektir. Bir iş insanı mantığı ile batmakta olan bir fabrikayı nasıl ayağa kaldırabilecek kudretimiz, becerimiz ve tecrübemiz varsa, belediyeyi de aynı şekilde borç batağından kurtarıp, yatırıp yapıp, hizmet üretmeye başlayan Erbakan hocamızın adil düzen ve adil hizmet paylaşımı ile burada örnek belediyecilik yapacağız.” Dedi.

 

BİZİ TERCİH EDİYORLAR

Tarımdan, turizme kadar onlarca proje hazırladıklarını belirten Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, üretim ve istihdam odaklı siyasi çalışma yapacaklarının altını çizerek “İş bilmez ve beceriksiz belediye başkanlarından çok çeken Döşemealtı halkına hizmet için yola çıktık. Döşemealtı Belediyesinde iş bilmez, beceriksiz ve basiretsiz belediye bakanları yüzünden hem çalışanlar, hem hizmet alması gereken halkımız mağdur. Döşemealtı halkından Yeniden Refah Partimize her geçen gün teveccühler artıyor. Akın akın geliyorlar. Bu insanlar mevcut güçlü partiler varken, Yeniden Refah Partisini tercih etmelerinin bir nedeni var elbette. Bunun temelinde öncelikle Erbakan hocamızın, sonrasında genel başkanımız Fatih Erbakan ismine ve soy ismine duyulan güven vardır.” Dedi.

ALTERNATİFSİZ DEĞİLSİNİZ!

Başkan adayı Hekimoğlu; “Benim hemşerilerimin geçim derdi var. Mutfağında yangın var ama elinde avucunda hiçbir şeyi yok. İktidar partisi 20 yıldır kaşıkla verdi, kepçeyle geri aldı. Ana muhalefet partisi suya sabuna dokunmadan, proje üretmeden, devletin desteği ile hayatlarını idame ettiriyorlar. Vatandaş ne yana dönse sıkıntı. Ama bu halkımız alternatifsiz değildir. Onların açık bir kapısı, Yeniden Refah Partisi var. Halkımıza hizmet için biz buradayız. Hem sol kültürden, hem sağ camiadan kim olursa olsun herkesin oylarına talibiz ve biz onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.

DAVET EDİYORUM

Döşemealtı Halkını Yeniden Refah Partisine katılmaları için davet ettiğini de belirten Mesut Hakimoğlu, “Bu partinin lideri sizi kandırmayacak. Dün söylediğini bu gün inkar edip, tam tersini söylemeyecek. Dürüst, ilkeli ve Allah rızası için siyaset yapacağız. Tüm halkımızı tertemiz siyasi partimize katılmaya davet ediyorum. Size yuva olacak parti, Yeniden Refah partisidir” dedi.

 

SKM açılışından sonra Döşemealtı’nın 36 mahallesinde ev ev gezeceklerini ve seçim çalışması yapacaklarını belirten Mesut Hekimoğlu, “Bizimle yol yürümeye herkesi davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2381 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.