1
  • BIST 10268.76
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • Antalya 25 °C

HEKİMOĞLU SORDU: HANGİ KAYNAKLA YAPACAKSINIZ

HEKİMOĞLU SORDU: HANGİ KAYNAKLA YAPACAKSINIZ
HEKİMOĞLU SORDU: HANGİ KAYNAKLA YAPACAKSINIZ

Hekimoğlu rakiplerine sordu: Vaat ettiğiniz projeleri hangi kaynakla yapacaksınız?

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkanı Mesut Hekimoğlu belediyenin finansal anlamda kısa sürede normale dönüp hizmet üretebilmesi için üretime geçmesi gerektiğini kaydetti. ”1 Nisan’dan sonra kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” diyen Hekimoğlu, yeni seçilecek büyükşehir belediyesi başkanlarından medet uman rakiplerini ise ‘Babasından harçlık bekleyen çocuklara’ benzetti.

DENİZ KURUDU

90 bin nüfusu, tarımsal ve sanayi üretimi ile Antalya ekonomisine büyük katkı sunan ilçenin son 20 yılda belediye yönetimlerinin kaynakları yanlış kullanılmasından dolayı bugün Döşemealtı’nın sıkıntılı günler yaşadığının altını çizen Hekimoğlu, ilçenin kaynaklarını belediye bütçesine ek gelir yaratacak şekilde kullanacaklarını kaydetti.

BALARINDAN HARÇLIK BEKLEYEN ÇOCUKLAR GİBİLER

Seçim yarışına katılan diğer adayların projelerini tek tek incelediğini dile getiren YRP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Hekimoğlu, rakiplerinin vaat ettikleri projelerinin kaynaklarını nasıl sağlayacaklarını merak ettiğinin altını çizdi. Döşemealtı Belediyesi’nin bugün itibariyle borç batağında olduğunu söyleyen Hekimoğlu, “Her iki rakibimde yeni seçilecek büyükşehir belediye başkanın ağzının içine bakıyor. Tıpkı babasından harçlık bekleyen çocuklara benziyorlar. Döşemealtı bu şekilde gelişemez, düzelemez” dedi.

KAYNAK BELLİ HİZMET BELLİ

Döşemealtı’nın kıraç dağlarına güneş enerji sistemi, kendi elektriğini üreten sanayi sitesi ve Tarım Bakanlığı’ndan yüzde 65 hibeli karanfil seraları kurarak belediye bütçesine ek kaynak oluşturacaklarını söyleyen Hekimoğlu, bu projelerden elde edilen kazancı Döşemealtı ilçesinin gelişimi ve dönüşümü için kullanacaklarını kaydetti.

 

Bu haber toplam 255 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.