1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 20 °C

HİSARCIKLIOĞLU, “ATSO AVRUPA KALİTESİNDE HİZMET SUNUYOR”

HİSARCIKLIOĞLU, “ATSO AVRUPA KALİTESİNDE HİZMET SUNUYOR”
HİSARCIKLIOĞLU, “ATSO AVRUPA KALİTESİNDE HİZMET SUNUYOR”

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE HULUSİ ŞAHİN’DEN, BAŞKAN ALİ BAHAR VE ATSO AİLESİNE İLTİFAT DOLU SÖZLER

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, “ATSO AVRUPA KALİTESİNDE HİZMET SUNUYOR”

HULUSİ ŞAHİN, “BAŞKAN ALİ BAHAR’A, ANTALYA İÇİN YAPTIKLARINDAN DOLAYI ÖZEL OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU ŞEFİ YILMAZ ÖZFIRAT’TAN DUYGUSAL KONUŞMA

 

ATSO ödül töreni bu yıl Türkiye Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel ‘ATSO Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdiği törene Antalya Valisi Hulusi Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Antalya protokolü katıldı.

 

Törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamız ile iftihar ediyorum. Avrupa kalitesinde hizmet sunuyor” dedi. Antalya Valisi Hulusi Şahin ise, “Ali Bahar başkanıma, gerçekleştirdikleri etkinlikler, paydaş oldukları Teknopark çalışmaları, OSB’de verdikleri hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum diye konuştu. Tören sonrası sahneye çıkan Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat’ın yaptığı duygusal konuşma ise kalplere dokundu.

 

Bu yıl 11 dalda 81 ödülün sahiplerini bulduğu Cumhuriyet’in 100. Yıl Ödül Töreninin onur konuğu olan Antalya Valisi Hulusi Şahin ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun övgü dolu sözleri, ATSO ailesini ve iş dünyasını onore etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Antalya Ticaret ve Sanayi Odamız, Avrupa kalitesinde hizmetler sunuyor, üyelerimize destek için de önemli projeler hayata geçiriyor. ATSO Avantaj Kartı, İnovasyon Merkezi, Akademisi, Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme ve Kümelenme Projelerinin her biri, Antalya iş dünyamız için çok değerli çalışmalar” dedi.

 

ANTALYA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HEDEFİNE ULAŞACAKTIR

Antalya’ya gelerek iş dünyasının nabzını tuttuğunu, sıkıntıları ve görüşleri dinleyerek çözüme yönelik çalıştığını kaydeden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Antalya Ticaret Odamız ile iftihar ediyorum. Zira Ticaret Odamız akredite oda. Avrupa kalitesinde hizmet sunuyor. ATSO, üyelerimize destek için de önemli projeler hayata geçiriyor. Projelerinin her biri, Antalya iş dünyamız için çok değerli. Şehirleri marka yapan, zenginleştiren, dünyada öne çıkaran, bu tip vizyonlardır. İnşallah burada gördüğüm birlik ve beraberlik sayesinde, Antalya hedeflerine ulaşacaktır. Antalya’daki tüm Oda ve Borsa Başkanlarımla, TOBB’daki kurullarımızda da birlikte çalışıyorum. ATSO vermiş olduğu hizmet kalitesi ve standardı bakımından Paris, Londra, Berlin Odaları üyelerine hangi standart ile hizmet veriyorsa o standartta hizmet vermektedir. Bu anlayıştan dolayı, başkanları, yönetimlerini, meclis başkanlarını, meclisini, başta genel sekreterlerimiz olmak üzere tüm çalışan kardeşlerimi kutluyorum.”

 

ANTALYA VALİSİ HULUSİ ŞAHİN’DEN, BAŞKAN ALİ BAHAR’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Antalya Valisi Hulusi Şahin ise “Bu tarih sadece cumhuriyetin 100. yılı değil aynı zamanda İzmir İktisat Kongresi’nin de 100. yaşı. Orada bir grup insan toplanıyor ve ekonomik kararlar alıyor. Bu kararlar da bizim ekonomik olarak güçlü olmamız gerektiği. Çünkü ekonomik olarak güçlü olursak bu savaşı kazanmamızın bir anlamı olacak, o zaman bu coğrafyada kalıcı olacağız. Bizim de İzmir İktisat Kongresi ruhuyla ekonomik olarak güçlü olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bu konuda tevazu göstermeyin. Her zaman en iyisi olun. Tevazuu özel hayatınızda gösterirsiniz. Antalya iş insanları bu hassasiyete çok sahip insanlar, Antalya’nın Cumhuriyet tarihi boyunca göstermiş olduğu muazzam gelişim bunun en güzel örneği. Tarımda, ticarette, sanayide ve turizmde Antalya Türkiye’ye çok büyük katma değerler sağladı. Bugün ATSO Başkanı Ali Bahar sağ olsun, bu başarıları da taçlandırmak için bu etkinliği düzenledi. Eskiler ne diyor? Marifet iltifata tabidir. Müşterisiz mal zayidir. Biz, bizi sırtlayıp götüren bu iş insanlarına teşekkürü çok görmeyeceğiz. Ali Bahar başkanıma hem ATSO’nun bu tür etkinlikleri, hem de paydaş oldukları Teknoparklar, OSB’de yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU ŞEFİ YILMAZ ÖZFIRAT’TAN DUYGUSAL KONUŞMA

Ödül töreninin sonrasında sahneye çıkan Antakya Medeniyetler Korosu şefi Yılmaz Özfırat ise yaptığı konuşmayla izleyenlere duygusal anlar yaşattı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar başta olmak üzere ATSO ailesine teşekkür eden Özfırat, “Depremden bu zamana bizi bir defa bile yalnız bırakmadınız. Her talebimize cevap verdiniz. Biz maalesef koromuzdan 7 kişiyi kaybettik, şu an koro üyelerimizin tamamı da bir yakınını kaybetti. Çok zor günler geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Zor günlerimizde bizim yanımızda olduğunuz için, destek olduğunuz için sizlerden Allah binlerce kez razı olsun” dedi.

 

 

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.