1
  • BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Antalya 15 °C

İDRİS TAŞ, AGC'NİN YENİ KAPTANI

İDRİS TAŞ, AGC'NİN YENİ KAPTANI
250 üyenin oy kullandığı sandıktan İdris Taş’a 150, Haşmet Öyken’e 95 oy çıktı, 5 oy da geçersiz sayıldı. Böylece AGC'nin tarihinde İdris Taş dönemi başlamış oldu. 


Antalya Gazeteciler Cemiyeti genel kurulu, dün Mimar Sinan Kongre Merkezinde gerçekleşti. 

15 yıl boyunca AGC'nin başkanlığını yapan Mevlüt Yeni'nin, Akdeniz Gazeteciler Federasyonunda olduğu gibi aday olmayacağını açıklamasının ardından AGC Genel Sekreteri Haşmet Öyken ve Başkan Yardımcısı İdris Taş iki ayrı liste ile seçime girdiler. 
250 üyenin oy kullandığı sandıktan İdris Taş’a 150, Haşmet Öyken’e 95 oy çıktı, 5 oy da geçersiz sayıldı. Böylece AGC'nin tarihinde İdris Taş dönemi başlamış oldu. 

AGC'nin yönetim kurulu ise Rasim Gündüz, M. Şifa Çiçek, Işık Tunçel, Ersin Aydın, M. Ahmet Öcal, Ahmet Yenigün, Yalçın teke, Mehmet Kılıçaslan, Süleyman Elçin ve Hayrettin Deniz'den oluştu. 

İDRİS TAŞ KİMDİR?

1973 yılında Antalya’da doğan İdris taş, 1997 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Yaklaşık 24 yıldır gazetecilik ve televizyonculuk yapan Taş,  Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısıydı. RATEM Başkan Yardımcılığı da yapan Taş, uzun yıllar yerel televizyonlarda yapımcılığını yaptığı programların sunuculuğunu da üstlendi.

15 yıl boyunca AGC'nin başkanlık koltuğunda bulunan Mevlüt Yeni, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bazı projeler üzerinde çalıştığının ve hayata geçireceğinin yanı sıra, yazılı basına döneceğinin de sinyalini verdi. 

Mevlüt Yeni, paylaşımında "15 yıl boyunca onurla, gururla canla başla hiç bir karşılık beklemeksizin yürüttüğüm başkanlık görevini emanetin sahibi bana güven duyan üyelerimize kongre de yaptığım bir veda konuşması ile teslim etmenin huzurunu yaşıyorum. Mesele geriye baktığınızda arkanızda ne bıraktığınız önemlidir. Çok şükür güzel hizmetlere imza atma şansı verildi bana. Bende bana güven duyan hiç kimseyi mahcup etmemek için çalıştım çabaladım. İhaneti de vefayı da hepsini yaşadım. Hayat bize çok şey öğretti. Öğrendiklerimiz bundan sonra yol fenerimiz olacaktır. Bu süreçte bana destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Şimdi yeni planlar, projeler ve paslanan kalemimiz bizi bekliyor." dedi. 

 

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.