1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 14 °C

İLÇE BAŞKANI BELEDİYE İŞÇİSİ ÇIKTI

İLÇE BAŞKANI BELEDİYE İŞÇİSİ ÇIKTI
İLÇE BAŞKANI BELEDİYE İŞÇİSİ ÇIKTI

İLÇE BAŞKANI BELEDİYE İŞÇİSİ ÇIKTI

 

CHP İlçe Başkanı Veli Çot’un Döşemealtı Belediyesinde işçi statüsünde çalışıyor gözükerek, maaş aldığı ve 1 Mart tarihinde ise 6 aylık ücretsiz izine ayrıldığını YRP Adayı Mesut Hekimoğlu ortaya çıkardı.

 

İşçi statüsünde belediyeden maaşını her ay tıkır tıkır alan ama CHP İlçe Başkanı olarak da seçildiği günden bu yana belediyeye uğramadığı iddia edilen CHP ilçe Başkanı Veli Çot, YRP Adayı Mesut Hekimoğlu’nun tepkisini çekti.

Hekimoğlu, “Biz Döşemealtı’nda israf var derken, gemi su almış batıyor derken bunu kast ediyorduk. Döşemealtı Belediyesinde hiç çalışmadan, mesaiye gitmeden bankamatik 350 tane personel olduğunu biliyorduk ama CHP İlçe Başkanı Veli Çot’un da bankamatik işçisi olabileceğini tahmin etmemiştik.” Dedi.

 

Başkan adayı Hekimoğlu, “Ben her toplantıda söylüyorum. Mali disiplin şart. Bankamatik işçileri, memurlara son verirsek bile belediyenin mali yükünü azaltırız. CHP’nin ilçe başkanı Veli Çot bankamatik işçisi olduğu ortaya çıktı ama daha CHP Döşemealtı ilçe örgütünde görevli kaç kişinin kendisi, oğlu, kızı, eşi bankamatik olarak çalışıyor. Veya Antalya CHP yönetiminde olup da veya diğer ilçe örgütlerinde görevli kaç CHP’li bu belediyede bankamatik olarak çalışıyor bilen yok. Biz göreve geldiğimizde işte bunları ortaya çıkartıp mali disiplini sağlayacağız” dedi.

 

Öte yandan CHP İlçe Başkanı Veli Çot, yaptığı açıklamada 1 Mart 2024 tarihinden itibaren 6 aylık ücretsiz izine ayrıldığını açıkladı.

 

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.