1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 26 °C

KANTİNCİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

KANTİNCİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
KANTİNCİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

İl Ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kantinci Esnaflarla Bir Araya Geldi

Antalya Büfeciler Kantinciler Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası Tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Milli Eğitim Müdürlerimiz ve Kantin İşletmecisi Esnaflarımız İle İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Salih Kaygusuz, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Kenan Yavuz, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Yakup Hoplar, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüdai Vural, Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Halil Ünal, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Süleyman Gökçen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Özbal, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, diğer şube müdürleri Ferit Çimen, Sevtap Çam, Fatih Özbay, İbrahim Çelik, Oda Yönetim Denetim Kurulu Üyeleri ve oda üyesi kantinci esnaflar katılım sağladı. Toplantıda kantin işletmecisi esnafların yaşamış oldukları sorunlar, sıkıntılar, talepler ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Soru-Cevap şeklinde devam eden toplantıda Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri tarafından kantincilerin talepleri not alındı. Ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz önümüzdeki günlerde kantinci üyeler ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Hepimiz Büyük Bir Ailenin Parçalarıyız.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere; "Bildiğiniz üzere 11 Eylül’de okullarımız açıldı ve 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim Yılı başladı. Yeni Eğitim- Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, Milli Eğitim çalışanlarımıza ve tüm kantin işletmecisi esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sözlerime başlamadan önce Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz olarak atanan Sayın Salih Kaygusuz Müdürümüze tekrardan Antalya’mıza hoş geldiniz diyor, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisiyle başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Çok Saygıdeğer Milli Eğitim Müdürlerimize de bugüne dek her zaman esnaflarımızın yanımızda olup destek ve katkılarını üzerimizden esirgemedikleri için ve bizleri kırmayıp toplantımıza teşrif ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Bugün burada kantin işletmecisi esnaflarımıza sorun ve taleplerini dile getirme fırsatını veriyorsunuz. Sağ olun, var olun. Sizlere şahsım, Birliğim ve Antalya Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Biliyorsunuz ki hepimiz büyük bir ailenin parçalarıyız. Karşılıklı konuşup uzlaşarak her türlü sorun ve sıkıntıyı çözebiliriz. Kantinci esnafımızın sorunlar ve çözümler toplantımızın devamında her sene olduğu gibi bu sene de soru cevap şeklinde karşılıklı görüş beyan ederek ilerleyeceğiz." Dedi.

 

Sizler Aileden Birisi Olarak Gördüğümüz Mesai Arkadaşlarımızsınız

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise konuşmasında; "Antalya'ya geldiğimde ilk tanıştığım kişilerden biri Adlıhan Başkandır. Sağ olsun, ilk günden beri hem eğitimle alakalı bizim taleplerimizi hem de sahadan gelen talepleri bizlere iletme bakımından çok büyük fedakarlıklar yaparak özverili çalışmalarda bulundu. Pozitif bakış açısıyla hem sahanın problemlerinin çözülmesinde büyük destek oldu. Kendisine samimiyeti ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Sizler eğitim ailesinin içerisinde çalışan kişilersiniz. Beraber öğrencilerimize, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarımızsınız. Biz sizi öyle görüyoruz. Dolayısıyla aileden birisi olarak sizleri gördüğümüz için öğretmen ve personellerimizden olduğu gibi sizlerden de beklentilerimiz var arkadaşlar. Çocuklarımızın güvenliği ve gıda sağlığı konusunda hassasiyet göstermenizi istiyoruz. Bu sorumlulukla işinizi yapmanızı sizlerden istirham ediyorum" İfadelerine yer verdi.

Kantincilerimiz Kendi Çocuğuna Yedirmediği Ürünü Öğrencilere Yedirmez

AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Sayın Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüze bu güzel konuşmalarından dolayı sizler adına bende çok teşekkür ediyorum. Özellikle sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız çalışma arkadaşlarımızsınız şeklinde sizlere hitap etti. Bu çok önemli bir mesaj. Çünkü Milli eğitim camiası içerisinde hepimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en sağlıklı ve en güvenli bir biçimde yetiştirilmesi için çalışıyoruz. Bunu sayın Müdürümüzde çok güzel bir şekilde ifade etti. Bizlerde bu sorumluluk ve bilinçle hem okul güvenliği hem de gıda sağlığı hususunda sizlere her toplantıda kefil oluyorum. Benim kantincim hiçbir zaman kendi çocuğuna yedirmediği bir ürünü öğrencilere yedirmiyor diyorum. Kantincilerimiz kendi çocuğunu nasıl sağlıklı görmek istiyorsa alkolden, sigaradan ve her türlü zararlı madde ve kötü alışkanlıktan uzak tutmak istiyorsa aynı şekilde çocuklarımız öğrencilerimiz içinde her türlü önlemi alıp okul yöneticilerine ileteceğini biliyorum. Bu noktada sizlerin başkanı olarak her zaman emrinizdeyiz ve size kefiliz.” Diyerek konuşmasına son verdi.

Başkan Adlıhan Dere’den İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a Teşekkür Plaketi

 

Toplantı sonunda Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve aynı zamanda Antalya Büfeciler Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere tarafından Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'a teşekkür plaketi ve Türk Bayrağı rozeti takdim edildi.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.