1
  • BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • Antalya 9 °C

Kazada yaralanan genç hayatını kaybetti

Kazada yaralanan genç hayatını kaybetti
Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 21 yaşındaki Ahmet Çam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 21 yaşındaki Ahmet Çam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün ilçeye bağlı Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Ahmet Çam'a otomobil çarptı. Savrulan Çam'ın üzerinden bu sırada arkadan gelen başka bir araç geçti. Ağır yaralanan genç, önce ilçe devlet hastanesine ardından da Adana'daki bir hastaneye sevk edildi. Çam, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Askerden yeni geldiği öğrenilen Çam'ın cenazesinin Aladağ ilçesinde Küp Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Bu haber toplam 196 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.