1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

Kazdağları'nda uluslararası farkındalık festivali

Kazdağları'nda uluslararası farkındalık festivali
Dünya Değişim Akademisi tarafından organize edilen Uluslararası Farkındalık Festivali, Türkiye'nin cennet mekanlarından olan Kazdağları’nda 24-25 Kasım tarihlerinde Türkiye ve dünyadan oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Dünyanın oksijen oranı en yüksek bölgelerinden Kazdağları’nda “Değişim İle Yenilen” konseptiyle düzenlenen etkinlik, yenilenmek, kışa sağlık ve enerji dolu girmek isteyenlerin tercihi oldu. Kazdağları’nın eteklerinde bir otelde düzenlenen Festival aynı zamanda sağlıklı yiyecekler, yemyeşil doğada nefes çalışmaları, spor aktiviteleri, yürüyüşlerle de zengin seçenekler sundu. Oksijen ve enerji deposu eşsiz doğada iki gün boyunca yapılan çeşitli farkındalık çalışmalarına toplamda 400’e yakın kişinin katıldığı bilgisini veren yetkililer ABD, Japonya, Fransa, Bulgaristan, İspanya, Irak gibi yurtdışı ülkelerden de konuklar olduğunu iletti.  Farkındalık Festivalleri Dünya Değişim Akademisi kurucularının 55 yıllık bilgi ve deneyim birikimi ile 10 seneden bu yana kesintisiz olarak her ay düzenlenmekte. İlk defa 2008 senesinde katılımcılardan gelen taleplerle doğaya taşınan bu etkinlikler, doğayla bütünleşme sayesinde tekniklerin etkisini de artırmakta. Farkındalık Festivalleri, bugüne kadar binlerce katılımcının buluşma noktası olarak uluslararası bir organizasyon haline geldi.

 

Değişim sanatı programları

 

Değişim Uzmanları liderliğinde uygulanan Değişim Sanatı programları ile birey kendi öz doğasını keşfeder ve potansiyellerini harekete geçirir, yaşam sonsuz olanaklar sunan bir maceraya dönüşür. Böylece insan coşku ve heyecan ile yaşama sarılacak ve geride kalan tek bir an için bile pişmanlık ya da kayıp duygusu yaşamayacaktır.  Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Ebeveyn Olma, Affetme gibi konularda uygulanan Değişim Sanatı programları insana hep özlediği ve aradığı aşk ve aile hayatını sunacaktır. Korkuları Aşma, Kıskançlıktan Özgürleşme, Öfkeden Özgürleşme, Nefretten Özgürleşme gibi Değişim Sanatı programları ise bireyin baskıladığı ve bu nedenle içinde biriken, böylece negatif düşünce ve davranış kalıplarına neden olan olumsuz enerjileri atmasını ve daha hafif ve mutlu bir hayat sürmesini sağlayacaktır. Sezgili Olma, Tekamül, Anda Kalma, Farkındalık, Kendini Bilme gibi Değişim Sanatı programları sayesinde ise birey görünenin arkasında gizli olanı fark edip keşfedecek ve aslında görünen ile gizli olanın derinde bütün teşkil ettiğini, bölünmenin sadece yüzeyde olduğunu anlayacaktır. Liderlik, Motivasyon, Organizasyon ve Strateji Geliştirme, Zaman Yönetimi gibi pek çok konuda oluşturulan Değişim Sanatı programları ise iş ve kariyer yaşamında bireyi olmak istediği yere taşıyacaktır. Kişi, bireysel ya da grup halinde elde edilen kazanımların aslında tüm insanlığa ait olduğunu anlayacak ve bundan keyif alacaktır. Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk, Özgürlük gibi kavramlar üzerine oluşturulan Değişim Sanatı programları, bireyin elde ettiklerinin daha sorumlu olması için kendisine verildiğini anlamasını sağlayacaktır. Ve daha pek çok Değişim Sanatı programı, Değişim Uzmanları rehberliğinde bireye aradığı hayat yolunu bulması ve bu yolda güven ve kararlılıkla yürümesi için gerekli olan değişimi yaşatarak, eski kabuğundan sıyrılıp yepyeni bir insan olması için rehber olacaktır.  HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber toplam 2107 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.