1
  • BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Antalya 19 °C

KBT sahnesinde ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe’

KBT sahnesinde ‘Bir Cümbüş Bin Telaşe’
Kepez Belediye Tiyatrosu'nun Paşababanın oğlu Kıvanç'ın, kantocu Nigar'ın kızına olan imkansız aşkını anlatan komedi müzikal türündeki tiyatro oyunu...

Kepez Belediye Tiyatrosu'nun Paşababanın oğlu Kıvanç'ın, kantocu Nigar'ın kızına olan imkansız aşkını anlatan komedi müzikal türündeki tiyatro oyunu "Bir Cümbüş Bin Telaşe', Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde cuma ve cumartesi günleri seyirciyle buluşuyor.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, KBT'nin birbirinden renkli oyunlarına ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediye Tiyatrosu'nun usta oyuncuları, çocuk ve yetişkinlere yönelik oyunlarla 7'den 70'e herkesi sanatla buluşturuyor. Haftanın farklı günlerinde farklı oyunlar sahneye koyan KBT, hem güldüren hem de düşündüren oyunlarla sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor. Kepez Belediye Tiyatrosu'nun sahnelediği "Bir Cümbüş Bin Telaşe" oyunu da tiyatro severlerden tam not aldı. Oyunda Paşababanın oğlu Kıvanç'ın, kantocu Nigar'ın kızına olan imkansız aşkı anlatılıyor. KBT'nin komedi müzikal türündeki tiyatro oyunu "Bir Cümbüş Bin Telaşe, cuma ve cumartesi günleri saat 20.00'da "Türkülerin Yolculuğu" adlı oyunla dönüşümlü olarak sahneleniyor.

Oyunun konusu

Geleneksel Türk Tiyatrosu temelinde seyircilerin beğenisine sunulan oyun Reruz hanımın emanet ettiği kumpanyanın ayakta kalabilmesi için Nigarın vermiş olduğu mücadeleleri anlatıyor. Paşababanın oğlu Kıvanç; Kantocu Nigarın kızı Gülnihale aşık olur. Bu imkansız aşkı tamamına erdirmek isteyen ibiş aynı zamanda Paşababa'dan Nigarın Tiyatrocu olduğunu gizlemeye çalışır.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.