1
  • BIST 10282.22
  • Altın 2400.472
  • Dolar 32.2473
  • Euro 34.7026
  • Antalya 20 °C

KISA KISA

Teslime Tosun

 

 

Yerel seçim yaklaştıkça garip garip işler oluyor.

Artık şaşırmıyorum da!

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan partisinden istifa etmiş. Hayırlı olsun

Zaten, Ak Parti ile aralarında ten uyuşmazlığı vardı. Böylesi daha iyi olmuş. İyi parti belki Enver Aputkan’a daha iyi gelecektir.

Ama şimdiden söyleyeyim Enver hocam, sintinesinden tut da, bordasına, küpeştesine kadar her yanından su alan bir gemiye binmeye çalışmak, intihardan başka bir şey değildir.

 

İddiaya göre, Dösiad Başkanı Gültekin Gencer yanına saz arkadaşlarını da alarak CHP Antalya İl Başkanını yemeğe çağırır. Elbette arada adaylık mevzusunu sokmaya çalışır. Nail Kamacı ise “İki lokma yemeğinizi yedim, boğazımdan getirmeyin. Belediye Başkan adaylığının konuşma yeri burası değil, il başkanlığı binasıdır” diye terslemiş.

Kurnaz tilkilik de bir yere kadar yani

Geçenlerde de dostlar alış-verişte görsün hesabı Yımalar pazarına gitmiş. Eline aldığı poşetin içinde bir marul, iki yeşillik atmış 10 tane fotoğraf çektirmiş,

Bu beyefendinin adaylık için hiçbir yerde esamesi okunmuyor, bizzat biliyorum.

Bizim köylüler de epey mavra çevirip kendi aralarında eğleniyorlar ama aday göstermeyeceklerini bile bile isminin anılması, konuşulması için bunları yapmaya değer mi?

 

Döşemealtı’nın yetiştirmiş olduğu çok değerli evladı Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Gürkan görevinden istifa ederek belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hayırlı olsun sevgili kardeşim.

Döşemealtı’nın senin gibi çalışkan, vizyonu geniş ve belediyeyi kurumsallaştıracak birisine ihtiyacı var. İnşallah aday gösterilirsin ve kazanırsın.

 

 

Antalya Büyükşehir belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cihangir Yılmaz görevinden istifa etti. Cihangir Yılmaz Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Başkan adaylığı kararı Cihangir kardeşime hayırlı olsun.

İnşallah aday gösterilirsin ve kazanırsın. Yeni ve genç bir yüzle Konyaaltı daha güzel hizmetler yapacağından eminim.

 

 

Konyaaltı demişken, Av. Semih Esen’e kesin gidici olarak bakıp “Burası CHP için garanti yer” diye aday adaylığını açıklayanlara çok kötü bir şekilde yanılabilirler.

CHP Genel başkanı Sayın Özgür Özel ne dedi Fatih Portakal’ın programında hatırlatırım. “Bizi desteklemiş, desteklememiş sorun değil. Halkta karşılığı varsa, mevcut belediye başkanlarımızla devam edeceğiz” dedi.

Sayın Semih Esen başta Kemal Kılıçdaroğlu için ilk deklarasyonu imzalayan belediye başkanlarından birisiydi. Sonrasında hiç çizgisini bozmadı.

Bence sözünün eri, çok ama çok doğru ve bir siyasetçiden beklenmeyecek bir dik duruş sergilemiş oldu. Bu dik duruşu, davranışı bile takdir edilip, saygı gösterilmesi gereken bir isimdir

Bu yazı toplam 3439 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.