1
  • BIST 10084.03
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • Antalya 27 °C

Konyaaltı 3.Hobi Festivali’nde muhteşem gösteri

Konyaaltı 3.Hobi Festivali’nde muhteşem gösteri
Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Hobi Festivali ile Antalyalılar, birbirinden renkli görüntülerle unutulmaz bir hafta sonu yaşadı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Konyaaltı Hobi Festivali ile Türkiye’de bir ilke imza atan Konyaaltı Belediyesi, hobi sahibi binlerce vatandaşı, hayalini kurdukları hobileriyle buluşturdu. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde 29-30 Eylül günlerinde gerçekleştirilen Antalya Konyaaltı 3. Hobi Festivali, off-road yarışlarından paramotor uçuşlarına, konserlerden dans gösterilerine kadar birçok etkinlikle Antalyalılarla buluştu.

İki gün boyunca etkinlik alanında hobi kulüpleri ve vatandaşlarla bir arada olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu kadar kapsamlı Hobi Festivalinin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek, 50’den fazla hobi grubunu, hobi sahibi vatandaşlarla buluşturduklarını söyledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 50 hobi kulübünün katıldığı Festival’in bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Festivalde off-road aracı kullanan, ok atıp dark oynayan Başkan Muhittin Böcek, bir dönemin vazgeçilmez motorsikleti Jawa ile de bir tur attı.

Etkinliklerin ikinci gününde stantları tek tek ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, tüm katılımcı kulüp temsilcilerine teşekkür plaketi takdim etti. Etkinlikler kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren başta Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) olmak üzere, RC ve okçuluk kulübü üyelerine de ödüllerini verdi. Ödül törenin ardından Alternatif Rock Müziği Grubu Taksis sahne aldı. Etkinlik alanını hınca hınç dolduran Antalyalılar günün geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.