1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Antalya 26 °C

KONYAALTI PARTİ EMEKÇİLERİ YORULMAK BİLMİYOR

KONYAALTI PARTİ EMEKÇİLERİ YORULMAK BİLMİYOR
KONYAALTI PARTİ EMEKÇİLERİ YORULMAK BİLMİYOR

 

KONYAALTI PARTİ EMEKÇİLERİ YORULMAK BİLMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Örgütü emekçileri durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam ediyor.

7 Mayıs'taki dev mitingin yorgunluğunu atmadan sahalara çıkan Konyaaltı İlçe Kadın Kolları üyeleri ve parti gönüllüleri bugün de ilçenin dört bir yanina dağılarak çalışmalarını sürdürdüler.

Kadın Kolları Başkanı Yaşam Gökmen ile İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Tokmak'ın aralarında yer aldığı 15 partili Aşağı Karaman Mahallesi'nde işyeri, ev ve seralarda vatandaşları ziyaret ederek, parti broşürlerini dağıttılar, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek istediler.

Karavan üreticisi firmaları da ziyaret eden partililer, kısa süren çay molasının ardından evlerin kapılarını tek tek çalarak, kadınlarla sohbet edip, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimin ardından ilk 100 günde yapacağı çalışmalar, çiftçiler ile kadınlar yönelik destek ve projelerin anlatıldığı broşürleri dağıttılar ve bu konuda sözlü bilgilendirmeler yaptılar.

STANT ÇALIŞMALARI

Konyaaltı İlçe Örgütü bugün Konyaaltı Kent Meydanı karşısında sahil yoluna ve Siteler Mahallesi Semt Pazarına iki ayrı stant kurdular. Stantlarda görevli partililerimiz gün boyunca binlerce broşür dağıtıp, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nin selamlarını ilettiler.

Gürsu Mahallesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisinde görevli başka bir grup partilimiz de dağıtılacak broşürlerin hazırlanması çalışmalarına katkı sundular.

İki ayrı seçim minibüsü de Konyaaltı cadde ve sokakları ile sahilde, pazar çevresinde ve kalabalık noktalarda tur atarak, ses yayın cihazlarından parti müziklerini vatandaşlara dinlettiler.

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.