1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 20 °C

Konyaaltı’nda asfalt çalışmaları devam ediyor

Konyaaltı’nda asfalt çalışmaları devam ediyor
Özellikle haftasonları şehir merkezinden Çakırlar-Sosyete Pazarı istikametinde oluşan trafik sorunu, Konyaaltı Belediyesi’nin açtığı alternatif yol ile çözüme kavuşturuluyor. Yenilenen sıcak asfaltıyla Gürsu Mahallesi, tek yön olarak hizmete açılıyor.

Konyaaltı Belediyesi, kentin büyük bir bölümünde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Hurma Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide kırsal bölgelerde çalışma yürütüyor. Hurma ile Çakırlar Mahallesi yönünde Boğaçayı sınırı boyunca uzanan yolu Sosyete Pazarına bağlayan Konyaaltı Belediyesi, bu yolda asfaltlama çalışması başlattı.

BÜYÜK ÖLÇÜDE KISALIYOR
Özellikle haftasonları şehir merkezinden Çakırlar-Sosyete Pazarı yönünde yoğun trafik oluştuğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu trafiği biraz olsun azaltacak olan Çakırlar Çevreyolunda ilk olarak genişletme sonrasında ise asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi. Boğaçayı sınırı boyunca devam eden yolu Çakırlar-Sosyete Pazarına bağladıklarını dile getiren Semih Esen, Hurma Mahallesinden Sosyete Pazarına gitmek isteyen sürücülerin artık çok daha kısa süre ve güven içinde yol alabileceklerini söyledi.

306 SOKAK TEK YÖN OLUYOR
Asfalt çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Esen, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Gürsu Mahallesi 306 Sokakta da asfalt çalışması yaptığını bildirdi. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin aldığı karar gereği Gürsu Mahallesi 306 Sokağın tek yön olarak hizmete açılacağını dile getiren Semih Esen, böylece özellikle akşam saatlerinde oluşan araç trafiğinin çözülmüş olacağını bildirdi. Haber Merkezi

Bu haber toplam 2072 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.