1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 21 °C

KOTAN: MAKAM ODASI İLE VİP ARACINDA YAŞAMAYACAĞIZ

KOTAN: MAKAM ODASI İLE VİP ARACINDA YAŞAMAYACAĞIZ
KOTAN: MAKAM ODASI İLE VİP ARACINDA YAŞAMAYACAĞIZ


-YÜZLERCE GÖNÜLLÜ HAYAT PARK’I DOLDURDU
-CHP KONYAALTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEM KOTAN:
“MAKAM ARACIYLA MAKAM ODASINA SIKIŞMAYACAĞIZ

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, kendisine destek için bir araya gelen yüzlerce gönüllüye “Sizi dinleyen, taleplerinize her zaman cevap veren bir belediye başkanı olacağım. Makam aracıyla makam odasına sıkışmayacağız” dedi.
Cem Kotan, haftasonunda Hayat Park’ta vatandaşlar ve gönüllülerle bir araya geldi. Sıcak günde parkı dolduran vatandaşlarla tokalaşan ve kısa süreli sohbet eden Kotan, daha sonra Hayat Park’a kendisini desteklemek için gelen yüzlerce gönüllüye ve parktaki kalabalık vatandaş topluluğuna seslendi.

-“BELEDİYE HALKLA BÜTÜNLEŞECEK”
Sahada, Konyaaltı’nda çok iyi bir süreç gittiğini anlatan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan, “Büyük bir başarı hikayesi yazacağız. Şu anda Konyaaltı’nda CHP, adaylığım ve meclis üyelerimiz büyük bir destek görüyor. Bu desteği, kıvancı kaybetmeden her zaman sahada olacağız” dedi.
Seçimde rekor bir oy beklediklerini vurgulayan Cem Kotan, şöyle konuştu: “İddiamız şudur; Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı halkıyla bütünleşecek. Konyaaltı Belediyesi’ni yöneten halk olacak. Birlikte yöneteceğiz. Bunu da rekor oyla seçilerek yapacağız. Yine rekor bir meclis üyesi sayısıyla seçimleri alacağız. Yüzde 70’lere varan oyumuzla, Türk bayraklarımızla, CHP bayraklarımızla belediyeye gideceğiz. Belediyeyi güzel bir şekilde yöneteceğiz.”

-“ŞU ANA KADAR ISINMA TURUYDU, ŞİMDİ KOŞACAĞIZ”
Bu süreçte yanında olan CHP ilçe başkanına, ilçe yöneticilerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, partililere, gönüllülere teşekkür eden CHP adayı Cem Kotan, “Daha yeni başlıyoruz. Şu ana kadar ısınma turuydu. Şimdi koşacağız” dedi. Bu süreçte fedakarlık yapan eşine ve oğluna da teşekkür eden ve onlardan güç aldığının altını çizen Cem Kotan, “Hepimiz fedakarlık yapıyoruz. Ben CHP Gençlik Kolları Başkanlığından geldim. Aç kaldık, susuz kaldık ama bu partiden vazgeçmedik. Bazen seçimleri kaybettik, bazen kazandık ama örgütümden de, partimden de, gençlik kollarımdan da hiçbir zaman vazgeçmedim” diye konuştu.

Konyaaltı’nın, vatandaşların değerini, kıymetini bilecek bir belediye başkanı olacağını söyleyen Cem Kotan, şöyle devam etti: “Sizi dinleyen, sizinle birlikte yol giden, sizin düşüncelerinize önem veren, istediğiniz zaman sizinle görüşen, taleplerinize her zaman cevap veren bir belediye başkanınız olacağım. Makam aracıyla makam odasına sıkışmayacağız. Belediye meclis üyesi listemiz de bu iradeyle oluştu. Belediye meclis üyelerim benden 2 kat fazla size değer verecek, sizlerle birlikte yol gidecek, sizlerle birlikte koşacak.”

-DEMET GÜNDÜZ: “BAŞARIMIZ ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI OLACAK”
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de konuşmasında partililerin, gönüllülerin önemine dikkati çekerek, “Hiçbir beklenti olmadan yaptığınız işlerin farkındayız. Her seçim dönemi olağanüstü bir çaba gösteriyorsunuz. Sizler en büyük alkışı hak ediyorsunuz” dedi.

Demet Gündüz, yerel seçimlerin büyük bir önemi olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları kaydetti: “ Bu yerel seçimlerden alacağımız başarı belki de erken seçim için bir çağrı olacak. Bu mümkün. Eğer Türkiye genelinde belediye sayımızı artırıp üzerine eklersek, bu ceberrut hükümeti yok etmek için bir erken seçim şansı olacak. Hep beraber başaracağız. Olağanüstü bir oyla Konyaaltı’na CHP bayrağımızı bir kez daha dikeceğiz. Bayrağı diktikten sonra da yine bu şekilde birlikte yola devam edeceğiz.”
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, konuşmaların sonunda kalabalık kitleye “Konyaaltı’nı yüzde 70 oyla alacak mıyız, Büyükşehir’i rekor oyla alacak mıyız” diye seslendi. Yüzlerce kişi de hep bir ağızdan “Alacağız alacağız” diye cevap verdi.

 

 
Bu haber toplam 169 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.