1
  • BIST 10961.67
  • Altın 6346.1
  • Dolar 49.9795
  • Euro 55.9937
  • Antalya 14 °C

Kuytul çiftine gözaltıyı engellemek için polis aracının önüne yatmaya çalıştılar

Kuytul çiftine gözaltıyı engellemek için polis aracının önüne yatmaya çalıştılar
Adana'da Alparslan Kuytul ve eşinin gözaltına alınmasını engellemek isteyen şahıslar polislere zorluk çıkardı.

Adana'da Alparslan Kuytul ve eşinin gözaltına alınmasını engellemek isteyen şahıslar polislere zorluk çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Adana'da bu sabah "Kuytulcular" olarak bilinen yapılanmaya yönelik operasyon kapsamında Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı.

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul'un gözaltına alınmasının ardından bindirildikleri aracın önüne Kuytul sempatizanı bir grup atladı. Kuytul çiftinin sorgu için emniyete götürülmesine engel olmak isteyen sempatizanlar, polis aracının önüne yatmaya çalıştı. Şahıslara, Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri müdahale etti.

Ekiplerin, şahısları uzaklaştırmasıyla Kuytul çifti emniyete götürüldü. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.