1
  • BIST 10110.09
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Antalya 26 °C

LEVEL ATLADILAR

Teslime Tosun

 

 

Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, beklenilen şekilde, aday gösterildiği günden itibaren çok hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başladı.

Bir uçtan bir uca 650 kilometrelik Antalya bandını atom karınca gibi önümüzdeki iki aylık süre içinde emin olun en az 10 defa tavaf etmezse ne olayım!

Tamı tamına 5 yıldır her gece 2-3 ev dolaşan, birisinde çay içerken diğerinde kahvesini, bir diğerinde tatlısını yiyen Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkanlığının son dönemini sadece ve sadece Büyükşehir’e adaylık için hazırlık sürecinde geçirdi.

Kendisini adaylık sürecinde elbette çok zorladılar.

Halkın üzerindeki sempatisine rağmen garip bir şekilde Ak Parti kadrolarında Tütüncü’ye karşı bir direnç gözlemliyorum. Özellikle sosyal medyada Ak Parti taraftarlığıyla ünlü bazı isimlerin, bazı Ak Parti kadrolarında yer alanların paylaşımlarına bakın, söylediğim bu temkinli yaklaşımın izlerini orada görebilirsiniz.

Benim tanıdığım Hakan Tütüncü, seçim otobüsünün arkasını yatak odasına çevirir bu seçimi almaya odaklı çalışmasını evine bile gitmeden sürdürür.

Ha bu arada Sayın Tütüncü’nün billboardlardaki çok ama çok başarılı “Antalya’nın altın çağı başlıyor” kampanya fotoğraflarını gördünüz mü?

Ben afişte bir şeyler olduğunu fark ediyorum ama ne olduğunu bir türlü çözemiyordum.

Sonunda dün fark ettim. Ak Parti logosu yok!

Ak Partinin ampul logosunu görünce kırmızı görmüş boğaya dönüşen ama Hakan Tütüncü’nün kendisine karşı sempatisi olan CHP’lilere yönelik çok başarılı bir çalışma olmuş.

Ama bu arada partinin logosunun olmamasını, 20 Şubat’a kadar billboardlarda parti logosu kullanılmasının yasak olduğunu öğrendim.

Yani sizin anlıyacağınız, Tütüncü’nün afişlerinde Ak Parti logosu olmaması hinlik değil bir zorunlulukmuş.

Ha bu arada Tütüncü, sağ-sol fark etmeden tüm önceki Belediye başkanlarını ziyaret etme hamlesi ayrı bir sempati kazandırdı.

Haydi bakalım, buradan Hakan Tütüncü başta olmak üzere tüm ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

 

NOT: Geçtiğimiz hafta CHP parti meclisinde Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan’ın değiştirileceğine yönelik inançları tam olan bazı aday adayları soluğu Ankara’da almışlardı. Maalesef hüzünle, elleri boş geri döndüler. Kendileri adına üzüldüm.

Değiştiremeyince alttan alta iftira kampanyasına devam. Son olarak Cem Kotan’ın hakkında sahte mahkeme kararı düzenleyenlere yönelik müşteki olarak yaptığı şikayeti bile “Adamın hakkında daha geçen hafta bile dava açıldı” diyerek dosya numarası verip birilerine yayınlattılar ya, daha bir şey demiyorum.

Adamlar iftira konusunda level atladılar, level

Bu yazı toplam 1641 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.