1
  • BIST 11007.37
  • Altın 5797.435
  • Dolar 42.499
  • Euro 49.495
  • Antalya 10 °C

Mersin’de okulda gıda zehirlenmesi şüphesi: 26 çocuk hastaneye sevk edildi

Mersin’de okulda gıda zehirlenmesi şüphesi: 26 çocuk hastaneye sevk edildi
Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ortaokulda 26 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak, müdahaleleri yapıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ortaokulda 26 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak, müdahaleleri yapıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Şehit Sabri Acem Ortaokulu kantininden bugün yöreye özgü patatesli sıkma yiyen öğrenciler rahatsızlandı. Zehirlenme şüphesiyle idareciler, durumu 112 Acil Komuta Merkezi'ne bildirdi. Okula gönderilen ambulanslarla, rahatsızlanan 26 öğrenci ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Gerekli müdahaleleri yapılan, hayati bir riski bulunmadığı belirtilen öğrencilerin tamamı daha sonra taburcu oldu.Olayla ilgili tarım, milli eğitim ve belediyeden görevlilerin okulun kantininde inceleme yaptığı ve numuneler aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 259 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.