1
  • BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • Antalya 9 °C

Mide bulandıran şartlarda üretilen yarım ton süt ve süt ürünü imha edildi

Mide bulandıran şartlarda üretilen yarım ton süt ve süt ürünü imha edildi
Hatay'da sağlıksız şartlarda üretimi ve muhafazası yapılan yarım ton süt ve süt ürünleri ekipleri tarafından imha edildi.

Hatay'da sağlıksız şartlarda üretimi ve muhafazası yapılan yarım ton süt ve süt ürünleri ekipleri tarafından imha edildi.

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçede gıda üretimi yapan iş yerlerini denetleyerek insan sağlığını tehdit eden iş yerlerinin önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin denetimleri esnasında sağlıksız şartlarda üretimi ve muhafazası yapılan yarım ton süt ve süt ürünü tespit edildi. Belirlenen iş yerine cezai işlem uygulanırken, yarım ton süt ve süt ürünü imha edildi.

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.