Antalya Haberal

BAŞKAN DERE, SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜYOR

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE, DÖŞEMEALTI ESNAFININ SORUNU İÇİN HERKESİ BİR ARAYA GETİRDİ

08 Ekim 2021 Cuma 18:41

BAŞKAN DERE, SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜYOR

Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve diğer oda başkanlarıyla birlikte, Döşemealtı Sanayi Sitesindeki esnaflarla kahvaltıda buluştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in de eşlik ettiği AESOB Başkanı Dere sanayi esnafının yaşamış oldukları sıkıntıları mecburen dinlemiş oldu.

Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, Oto Tamirciler Odası Başkanı Ünver Dağlar, Döşemealtı Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Aygül’de katıldı.

Sanayi esnafının anons, kamera ve aydınlatma sistemi ile sanayi sitesi giriş ve çıkışlarına tabela konulması gibi taleplerde bulundu. Dere’nin bu sorunlara çözüm bulunmasını istemesi üzerine, Başkan Genç, “Her zaman olduğu gibi esnafımızın dertlerini ve taleplerini dinleyip gerekli notlarımızı aldık. Esnafımıza her zaman sahip çıkmaya, yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Esnafın yağmur suyu ve kanalizasyon talepleri üzerine AESOB Başkanı Adlıhan Dere tarafından ASAT Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol’da toplantıya davet edildi. Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Adlıhan Dere, “Esnaf ve sanatkarımızın sorunlarına anında çözüm bulmak için ayaklarına kadar gidiyor ve anında müdahale ediyoruz” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER

1