Antalya Haberal

Küçük elleriyle büyük yüreklere dokundular…

3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık yaratmak isteyen Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri, gökyüzüne her birinde ayrı notların yer aldığı sarı balon bıraktı.

03 Aralık 2018 Pazartesi 20:31

Küçük elleriyle büyük yüreklere dokundular…

3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık yaratmak isteyen kurum ve kuruluşlar, bir birinden arklı etkinliklerle bu güne dikkat çekiyor. Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri de 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’ne dikkat çekmek için renkli bir etkinliğe imza attı. 
Yaşları 3 ile 6 arasında 120 kreş öğrencisi, engelli bireylerin yaşadıkları güçlüklere dikkat çeken notların yer aldığı sarı balonları gökyüzüne bıraktı. “Asıl engelliler onları görmeyenlerdir, Sadece bugünlerde değil; her zaman yanlarındayız, En büyük engel; sevgisizliktir.” gibi sözlerin yer aldığı notlarla birlikte balonları gökyüzüne bırakan minikler, o kocaman kalpleriyle 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde farkındalık yarattı.
 “En önemli engellerden biri empati yoksunluğudur.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlemiş oldukları etkinliklerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çektiklerini söyledi. Konyaaltı Belediye Uncalı Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri de bu güne dikkat çekmek için gökyüzüne sarı balon bıraktığını dile getiren Muhittin Böcek, öğrencilerin o minik elleriyle koca yüreklere dokunduklarını kaydetti. Başkan Böcek, engellerin ancak birlikte aşılabileceğinin de altını çizdi. HABER MERKEZİ

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER

1