Antalya Haberal

SAMANİ VE ŞAHİN AKSU’YA YAPILANLARI ANLATTI

Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin, perşembe akşamı Topallı ve Fettahlı Mahallelerinde seçim toplantıları gerçekleştirdi.

22 Mart 2019 Cuma 16:39

SAMANİ VE ŞAHİN AKSU’YA YAPILANLARI ANLATTI

Toplantılarda Aksululara hitaben konuşan 3 dönem AK Parti’de milletvekilliği yapan, bu dönem ise milletvekilliğine başvurmayan Hüseyin Samani Halil Şahin’e inancının, güveninin tam olduğunu ve yeniden başkan olmasını istediğini vurguladı. Samani, “AK Parti Aksu’ya ne yaptı diyenler var. Öncelikle ilçeyi AK Parti kurdu. Ardından altyapı çalışmalarına başladık, okullar bölgesini oluşturarak en önemli okulları kazandırdık. EXPO ile Aksu’nun adını dünyaya duyurduk. Raylı sistem ilçenin merkezine kadar var. Şimdi hastane yaptırıyoruz. Eğer belediye bizde olmasaydı bunların hepsini yapamazdık. Halil Şahin başkan olmasaydı hastane alanı bile bulamazdık. 2B problemini çözeceğiz dedik ve çözdük. Çalkaya sorunu gibi çözülemez denilen sorunu bile çözdük. Bu bölgenin tüm meselelerinde biz Halil kardeşimizle omuz omuza mücadele ettik. Buradan Halil Şahin’e verilen destek aynı zamanda Türkiye’nin dünyaya karşı dik, güçlü duruşunun devamı anlamına gelir. Biz AK Parti’nin boynunu büktürmeyelim ki AK Parti’de dünyaya karşı Türkiye’nin boynunu büktürmesin.” dedi. 
ŞAHİN, “İDARECİLER KIRILMA NOKTALARINI KAÇIRMAMALI
Aksu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Halil Şahin ise mahalle toplantılarında hizmetlerini anlattı. Şahin, “Semt polikliniği yaptık, kanalizasyon çalışmalarına başlandı, Macun deresi etap etap kapatılıyor, Çalkaya sorununu çözdük tapuları verdik. Bu sorun nedeniyle 45 okul yapımına yetecek büyüklükte, 654 milyon liralık belediyemizin borcu vardı, o borcu sildirdik. Atatürk mahallesine özel yasa çıkarttık. İlçemizde kent meydanı, hükümet konağı yok. Perge ile örtüşen projemiz hazır, 3 Nisan’da ihalesi yapılacak ve bu hizmetimizi de ilçemize kazandıracağız. Kültür merkezimizin de projesi hazır, inşallah onu da Aksu’ya kazandıracağız.” şeklinde konuştu.  Spor tesislerinden de bahseden Şahin, “İlçemize yeni spor tesisleri kazandırdık, spor kompleksi de yapacağız. Aksu’muza terminal de kazandıracağız. Kırılma noktamız olan EXPO’yu iyi kullandık ve bu sayede Aksu çayı ıslah edildi, raylı sistem geldi, köprülü kavşaklar yapıldı. Kırılma noktalarını kaçırmamak idareciler için çok önemli. 400 dönümlük alanda 800 dükkanı olan galericiler sitesi oluşturacağız. Tüm bu çalışmalar, imar planları bitince Aksu şehirleşmiş olacak. Aksu’ya 7 kapalı pazar yaptık, her mahalleye yapmaya çalışacağız. Bu hizmetlerimizin hepsini kendi bütçemizle yapamazdık. Büyükşehir Belediyemizin ve hükümetimizin katkılarıyla çalışmalar yürütüldü.” diye konuştu. 
ŞAHİN, “YAPTIKLARIMIZI GÖRMEZDEN GELİYORLAR”
Çalkaya tapularının dağıtılmasına rağmen ortaya farklı iddialar atıldığını kaydeden Şahin, “Bu tapular sahte diyenler var. Tapular sahte olur mu? Mesire alanı yaptırıyoruz bunu görmezden gelenler, yapamazlar diyenler var. Daha önce çerez parasına satılan 150 dönümlük alanı geri alıyoruz duymazdan gelenler var. Biz yer satmıyoruz, belediyeye kaynak bulmak için kiraya veriyoruz hemen usulsüz diyorlar. Hayırseverlerimize okullar yaptırıyoruz, Kur’an Kursu yapıyoruz, bir sürü iş yapıyoruz ama yaptıklarımız hiç konuşulmuyor. 5 yılda bir oy kullanıyoruz, oyun sorumluluğu çok fazla. Biz Aksu’ya vefa borcumuz var diyerek geldik. Aksu hepimizin, Aksu’da daha yapacak çok işimiz var.” diyerek halktan Cumhur İttifakına destek istedi.
Toplantılarda Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Pınar Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, başkanın eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.
 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER

1