1
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Antalya 17 °C

Nasreddin Hoca Kreşinde “Karpuz Festivali”

Nasreddin Hoca Kreşinde “Karpuz Festivali”
Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Özgürlük Şubesi’nde düzenlenen “Karpuz Festival”i renkli görüntülere sahne oldu.

Sosyal projelere büyük önem veren Kepez Belediyesi’nin ilçe de 3 noktada açtığı Nasreddin Hoca Kreşi Gündüz ve Bakım Evleri, çocukların sosyal bir ortamda büyümesi için birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nin Özgürlük Şubesi’nde düzenlenen “Karpuz Festival”i renkli görüntülere sahne oldu. Özgürlük Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri düzenlenen Karpuz Festivali’nde doyasıya eğlendiler.

Karpuzun faydaları anlatıldı

Kreş çalışanları tarafından muhteşem bir görsellikle kesilen karpuzlar, albenisi ile büyük dikkat çekti. Karpuzun sağlığımız açısından faydalarının da anlatıldığı festivalde, çeşit çeşit, rengarenk meyvelerle donatılan masalar çocukların ilgi odağı oldu.  Meyvelerin tatlarına bakarak eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar aynı zamanda karpuz yeme yarışmasında da kıyasıya bir rekabet içine girdiler. Mutlulukları gözlerinden okunan kreş öğrencileri, keyifli bir gün geçirmenin tadını yaşadılar.

Kepez’in kreşlerine büyük talep

Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri, çocuklara keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyerek yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri sağlanıyor. Yaz boyunca Kepez Belediyesi’nin desteği ile çocukların her türlü sosyal imkanlardan yararlanabilesi sağlanan kreşlere, ilçe sakinleri tarafından büyük talep yağıyor. Çocuklara her türlü imkanın sağlandığı kreşlerde, düzenlenen etkinlikler yaz tatili boyunca devam edecek. Haber Merkezi

Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.