1
  • BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Antalya 30 °C

ODA BAŞKANI HARCAMA KALEMİNDE KADIN ÇORABI

ODA BAŞKANI HARCAMA KALEMİNDE KADIN ÇORABI
Geçenlerde yine Adliye'deki kuşlarım savcılığa yapılan bir suç duyurusundan bahsettiler. İddiaya göre kendi yönetiminden üç kişi oda başkanının yaptıklarını hem Ticaret Bakanılığına hem de savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar.

İddialar çok. Bir tanesi "Bilimum yiyecek" faturaları. Adam evine aldığı mutfak masraflarını, içkisini herşeyini bu "Bilumum yiyecek" faturalarından karşılıyormuş. 
Tabi müfettişler bu konuyla ilgili soruşturma başlattıklarında bir fatura dikkatlerini çekiyor. Sayın oda başkanı  Gaziantep'e mi, Adana'ya mı ne görevli olarak gönderilir. Harcırahı da gallavi verilir. Gelince orada yaptığı harcamaların karşılığında aldığı faturaları ibraz ederek odanın kasasından cebine aktarır. Ancak bir terslik vardır. 
Faturalarda kadın çoraplarının faturası vardır. Müfettiş bunu sorunca, "Araya karışmıştır" filan der, ancak bunu oda görevlileri yalanlar. 
Müfettişler işin içinden çıkamadıkları bir kaç durum vardır. İlki erkek olan oda başkanı kadınların giydiği ten çorabı kime almıştır?. Eşine mi varsa sevgilisine mi? Eğer bunlardan hiç birisi değilse, oda başkanı kadın çorabını kaldığı otelde ne yapacaktır? 
Bir de faturaya konu olan o kadın çorabı, külotlu çorap mı yoksa düz baldırdan çorap mı?, Yoksa fantazi fileli çorap mı? Bunu çözememişler. Bu nedenle tümden dosyayı savcılığa sevk edip işin içinden savcılar çıksınlar demişler. 
Allah sizi inandırsın, bu oda başkanını öğrenmek için çatlıyorum meraktan. 

-----------------------------

ABDAL'A MALUM OLUR HESABI
İÇİME DOĞMUŞ!
Hani bir kaç gün önce ABB Başkanı Sayın Menderes Türel'e seslenmiştim ya, Vakıflar'a ait ancak protokol ile Belediyeye devredilen Demirciler içi diye bildiğimiz sobacılar çarşısı esnafının bulunduğu alan için "AESOB'a vermeyin başkanım" diye. 
Abdal'a malum olur hesabı içime doğmuş. Meğer Büyükşehir Belediyesi ise AESOB arasında işbirliği protokolü düzenlenip, AESOB'a yani esnaf birliğine devredilecekmiş. 
Desenize gitti güzelim çarşı. AESOB Başkanı sayın Adlıhan Dere, orayı devir alıp ne yapacak göreceğiz. Yine "Ticari sır'lı" bir sözleşme ile zincir mağazalar, modern AVM'ler veya hani İzmir'de Afyonkarahisar'da örneği bulunan açık AVM yaparsa hiç şaşırmayın. Bende şaşırmayacağım. Belki çok daha güzel olur ne dersiniz?
Durun bir ses duydum. "Er kişi niyetine! Er kişi niyetine!, Er kişi niyetine" aaaa Demirciler çarşısındaki yılların esnafları ölmüş galiba. Allah rahmet eylesin. Ruhlarına El Fatiha. . 
 

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.