1
  • BIST 12433.5
  • Altın 6811.86
  • Dolar 44.5989
  • Euro 52.3513
  • Antalya 16 °C

POZİTİF GÜN GEÇİRDİM

Teslime Tosun

Dün kendimi çok pozitif hissediyordum.

Hemen attım kendimi sokaklara. Ardından saat 14.00’da başlayan Büyükşehir meclisine katıldım. Bir çok kişiyle, bir sürü gıybet ettim.

Meclis olağan akışındaydı. Elbette Ak Parti grup sözcüsü Sayın Bahattin Bayraktar ile ABB Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir ile tatlı tatlı atışmalarına şahitliğimizi yerine getirdik.

Meclis başlamadan önce grup başkanvekillerinin gerekli gereksiz kutlamaları, anmaları ile en az 2 saat geçti. Volkan Konak’ın ölümü, 10 Nisan polis bayramı kutlaması, İsrail’e lanet okunması gibi buna benzer şeyler sırayla bir türlü bitmedi.

Burada bir tek 10 Nisan Polis haftasını kutlanmasının yerinde olduğunu görüyorum.

Her neyse, aralarda dolaşırken full dedikodu, full gıybetle zaman geçerken esnaf odasının bir başkanı aradı ve “Abla biz Adlıhan Dere ile birlikte seçim çalışmaları için batı ilçelerini ziyarette bulunuyoruz. Elbette sosyal medyada fotoğraflar paylaşılıyor. Burada oda başkanı ve bazı oda yönetimindeki arkadaşları MHP eski İl Başkan yardımcısı Zeki Tunç telefonla arıyor ve onlara (Sizin bu çalışmanızdan partinin ve il başkanının haberi var mı? MHP İsmail Öz’ün ve Mehmet Ali Alkan’ın yanında ve onları destekliyor. Senin ne işin var orada, hemen ayrıl. Ben eski ocak başkanıyım, aynı camiadayız) diyerek baskı altına almaya çalışıyor. Sen il başkanını tanıyorsan bir sorsana bu adam gerçekten MHP adına mı konuşuyor” dedi.

Ben de “Bana ne kardeşim. Ben il başkanını arayıp, bunu sormam, soramam. Bi zahmet sizin başkanınız kimse o arasın sorsun. MHP İl Başkanı Sadullah Güneş’te kalkıp gazeteciye ‘Biz arkasındayız’ der mi? Tamam benden yardım istiyorsunuz da bu işin doğrusu sizin bunu MHP İl Başkanından teyit edip, bana açıklama yapmanız lazım. Ben sizin basın danışanınız değilim” diyerek biraz da sert çıktım.

Teyit edebildiler mi, edemediler mi bilmiyorum. Adamcağız o son sözlerimden sonra geri aramaya cesaret edememiştir belki.

Ama içimdeki şeytan yine dürttü beni.

Çünkü yıllardır Zeki Tunç’u tanırım 10 düşünür 1 konuşur bir karakterdedir. Konduramadım. .

Orada bulunan başka oda başkanı ve yönetimde olan iki kişiye sordum. Bir süre sonra döndüler bana.

Zeki Tunç meğer pazarcılar odasında İsmail Öz’ün yanında çalışmaya başlamış. Ve telefonla milliyetçi gördüğü kendisinin tanıdığı adamları arayıp darlıyormuş.

Akşam saatlerinde basın mensubu arkadaşlar ile gazeteci arkadaşımız Hakan Çırak’ın Şoförler Odası düğün salonunda gerçekleşen oğlunun nikah törenine katıldık.

Bizim masadaki Hilmi Şahin, Vehbi Kaya, Hakan Çırak, Aspendos Kefalet Odası Başkanı Arif Afşin, Kepez Meclis üyesi İbrahim Velican, Kepez Belediyesi basın sorumlusu Mehmet Akyol gibi isimler vardı.

(Laf aramızda, İbrahim Velican sahnede bir oynadı, bir oynadı. Hareketli oyun havalarında kıvrak figürlerinden bir potpori sergiledi bize. Vallahi onun o kıvrak ve oynak ayak hareketlerinden hiç birisini ben yapamam)

Nikahı ABB Başkanvekili Büşra Özdemir kıydı, şahitlerden birisi ise Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’dü.

Her ikisi de yan yana oturdu ve gülümseyerek konuşuyorlardı. Uzaktan bunları görünce kalktım ve gidip fotoğraflarını çektim.

İşte Antalya’lıların ve bizim görmek istediğimiz budur!

Kendi aralarında sürtüşerek, kavga ederek Antalya zarar görüyordu.

Aradaki buzlar erimiş gibi gördüm.

İnşallah hep birlikte omuz omuza şu kaos günleri atlatılır.

Çünkü kaos ortamında kimin ne yaptığı belli olmadan başı kesik horoz gibi ortalıkta hoplayıp durunca Antalya kaybediyor

NOT: Ohooo bu günkü elde ettiğim gıybet ile size bir hafta yazarım artık ben. Ama sırayla. . .

Bu yazı toplam 1238 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.