1
  • BIST 8765.08
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Antalya 21 °C

ŞAHİN’E KARAÖZ VE YEŞİLKARAMAN’DA YOĞUN İLGİ

ŞAHİN’E KARAÖZ VE YEŞİLKARAMAN’DA YOĞUN İLGİ
Her akşam iki toplantı düzenleyerek mahallelere giden, halkla buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı, mevcut Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Karaöz ve Yeşilkaraman’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Karaöz ve Yeşilkaraman Mahallelerindeki toplantılarda Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Pınar Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, eşi Ümmü Şahin ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından söz alan Başkan Şahin’in eşi Ümmü Şahin, “Daha iyi bir Aksu, daha iyi bir Antalya ve ülkemizin daha iyi yarınları için hepinizin desteğini istiyoruz. 5 yıl boyunca bize gösterdiğiniz yakınlık ve ilgiden dolayı da hepinize gönül dolusu teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca sizlerin yanındaydık, hanımlarımızın içindeydik. Birlik, beraberlik, kardeşlik anlamında çok güzel günler yaşadık. Bu birlikteliğin devamını diliyorum.” dedi. MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci de Cumhur İttifakı adayı Halil Şahin’e destek olunması çağrısında bulundu.

ŞAHİN, “AKSU’DA EMLAK DEĞERLERİ ARTTI”

Karaöz ve Yeşilkaraman halkına belediye başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri anlatan Şahin, hizmetlerimizi birlikte yaptık vurgusu yaptı. Şahin, “Biz ideoloji partisi değiliz. Ne kadar çok çalışırsak öyle ayakta kalırız. Amacımız çok çalışarak ülkemizi bir yerlere getirebilmek. Konuyu yerele indirgediğimizde de yeni kurulmuş bir ilçe olarak Aksu’da çok çalışmamız gerekli. Belediyenin bütçesi ile ilçede her şeyi yapabilmemiz mümkün değil. Üçlü konjonktürün sağlanması bu açıdan önemliydi. Aksu’da siyaset hep hastane üzerine dönerdi, gelen başkanlar hastane yapacağını söylerdi ama Allah’a şükür hastane de bize nasip oldu. 300 yataklı hastanemizin inşaatına başlandı. İlçemize semt polikliniği, parklar, plajlar, kapalı pazarlar, asfaltlar yaptık. Bizim dönemimizde emlak değerleri arttı, Aksu’da imarı biten yerlerde arsaların değeri arttı. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Aksu hepimizin, 5 yıl birlikte çalıştık umarım birlikte çalışmaya devam ederiz. 31 Mart’ta inşallah herkes hizmetten yana oyunu kullanır.” dedi

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Antalya Haberal | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.