10 katlı binanın yıkımı esnasında meraklı vatandaşların yaşadığı panik kamerada

Depremin vurduğu Hatay'da hasarlı 10 katlı binanın yıkımı esnasında vatandaşların yaşadığı panik cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Depremin vurduğu Hatay'da hasarlı 10 katlı binanın yıkımı esnasında vatandaşların yaşadığı panik cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay'ın Antakya ilçesinde hasarlı binaların yıkımları devam ediyor. Antakya ilçesi adliye binası mevkiinde bulunan 10 katlı bir binanın ekipler tarafından yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. Yıkımda herhangi bir sorun yaşanmazken bu anları vatandaşlar meraklı gözlerle izledi ve cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Binanın çöktüğü anda vatandaşların yaşadığı panikse Hasan Bayır isimli vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde; binanın çökmesiyle vatandaşların panik yaşadığı görülüyor.

Manşetler

Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama
Yalvaç’ta iki otomobil kavşakta çarpıştı: 6 yaralı
Emniyet şeridinde feci kaza: Doğum gününün gecesinde hayatını kaybetti