138 kiloluk kılıç balığı ilgi odağı oldu

HATAY (İHA) – Hatay'ın Dörtyol ilçesi açıklarında yakalanan 138 kilogram ağırlığa sahip devasa kılıç balığı, vatandaşların ilgi odağı oldu.

HATAY (İHA) – Hatay'ın Dörtyol ilçesi açıklarında yakalanan 138 kilogram ağırlığa sahip devasa kılıç balığı, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Dörtyol ilçesinde balıkçılar, Akdeniz açıklarında 138 kilogramlık kılıç balığı yakaladı. Güçlükle tekneye çekilen balık, tezgahta da vatandaşların ilgi odağı oldu. Boyutu ve görünümüyle merak uyandıran kılıç balığı, balıkçılar için de unutulmaz hatıra oldu.

Balıkçı Sami Bülbül, devasa kılıç balığının Dörtyol açıklarında yakalandığını belirterek, "Akdeniz sularının en büyük balığı bizde. Tam tamına 138 kilogram kılıç balığı. Dörtyol açıklarında yakalandı. Yaklaşık 3 metre uzunluğa sahip, devasa maşallah. Akdeniz'in en büyük balığı ve sardalya sürüsü içinde yakalandı. Büyük balıklar, küçük balıkları sahile sürüyor" dedi.

Daha önce bu kadar büyük bir balık görmediğini ifade eden Mahmut Yılmaz ise, "Ben çok balık gördüm ama bu kadar büyük balık görmemiştim. Denizlerde böyle bir balığın derinlerde olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi
Mersin’de maaşlarını alamayan işçiler, adliye önünde açıklama yaptı