14 bin adet sentetik eczayı ’içmek için’ aldığını söyleyen şahıs tutuklandı

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapana şüpheli operasyonla yakalanırken evinde ve işyerinde 14 bin 182 adet sentetik ecza ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapana şüpheli operasyonla yakalanırken evinde ve işyerinde 14 bin 182 adet sentetik ecza ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Yakalanan şüpheli, "Uyuşturucuyu içmek için ucuza bulunca toplu satın aldım" dediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, B.Ö.'ün (45) uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine polis, şüphelinin evine ve işyerine operasyon düzenledi. Yapılan aramada 14 bin 182 adet sentetik ecza, 10 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınıp emniyete götürülen B.Ö.'nin ifadesinde "Uyuşturucu maddeleri içmek için aldım. Ucuza buluncu da toplu satın aldım" dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manşetler

İş yeri alevlere teslim oldu: Gözyaşlarına boğulan kadını itfaiye eri ve yakınları sakinleştirdi
Antalya’da 68 adrese uyuşturucu operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamın hayatını kaybettiği komşuların ihbarı ile ortaya çıktı
Antalya’da "MİT görevlisiyiz" yalanıyla 3,5 milyon liralık dolandırıcılığa suçüstü
126 vatandaşı 10 milyon TL dolandıran şüpheliler yakalandı
Sağanak yağış Alanya’yı vurdu, bazı cadde ve sokaklar göle döndü
SANİYE CARAN CHP'DEN İSTİFA ETTİ
28 kişinin hayatını kaybettiği Filo Jet faciasında ailelerden suç duyurusu
Gazipaşa’da kazada ağır yaralanan sürücü 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Hatay’da şiddetli yağış yolları göle çevirdi